onsdag 10 november 2010

Står du och kissar?När du besöker en offentlig toalett, sitter du ner och kissar då? Jag sitter bara på betrodda toaletter, alltså hemma och hos kompisar. Aldrig på jobb, skola eller stan. Sen tar jag inte i nåt i onödan heller och håller andan om jag möter nån som ser förkyld eller läskig ut.

10 kommentarer:

Madlar sa...

Handtaget på kundvagnen...urk.

Gafflan sa...

Jag säger som Madlar, kundvagnens handtag...

Janna sa...

Min teori är att om folk slutade ståkissa på offentliga toaletter så skulle de inte vara så äckliga. Ståkissandet gör ju att ringen blir äcklig eftersom det stänks mer då. Jag har diskuterat detta med ståkissande kompisar och de håller med, men säger samtidigt att de inte kan sluta om inte alla slutar samtidigt. Det är ett moment 22 så att säga.

P.E. King sa...

Jag använder helst inte andras toaletter. Måste jag lätta Ettan står jag upp och pinkar. Måste jag lätta Tvåan håller jag mig tills jag kommer hem.

Kom att tänka på denna artikel i SvD:
Var fjärde britt har avföring på handen

Tove Kungsholmen sa...

Madlar/Gafflan
Ja, fy fan! Det kom ju nån artikel om snusket med kundkorgarna och det lär ju vara exakt samma med vagnarna. Försöker alltid hålla med jackan men sommartid är det kört...man får be barnen köra vagnen! ;)

Janna
Intressant. Men vill man dela lårplats med okända även om det inte är kissigt. Men onekligen nytänkande!

King
Det är inte alls bra att hålla sig, let it out! Och såna där artiklar, brr...

P.E. King sa...

@ Tove:
Jag vet att det inte är bra att hålla sig, men vad tusan skall man göra då? Apropå sådana där artiklar och rapporter... Jag har vistats mycket i andra länder och i en del av dem är de ganska förvånade över vår bristande hygien. Till exempel avsaknaden av möjligheten att på de flesta (nästan alla?) svenska toaletter kunna tvätta de nedre delarna i ett bidé efter toabesök. Vem kan tänka sig att gå omkring med avtorkat kiss/bajs i armvecket eller bakom örat vilket kan motsvara hur vi nöjer oss med att bara torka skåran? Tvättlapp skulle ju kunna vara ett alternativ, så klart... och en flaska med desinfektionsmedel... :P

Fredrik sa...

Jag sitter, men sen är jag ju sjukt rockandnroll också.

Fredrik sa...

det där n:et kan du strunta i...

Fredrik sa...

det där n:et kan du strunta i...

Anonym sa...

Sök hjälp för dina problem ...