tisdag 14 december 2010

I ♥ milkIgår när Kalle kom hem med den här mjölken blev jag rätt förvånad. Mjölk från en annan producent än Arla, det händer ju inte varje dag. Kalle däremot trodde att det var Arla som hade bytt design på förpackningen.

Jag gillar precis all mjölk, från mini till standard men vi köper oftast ekologisk mellan.

Dricker du mjölk? Vilken sort?

10 kommentarer:

Johanna sa...

Jag köper alltid ekologisk röd, men jag dricker inte mjölk, den röda är bäst att baka med!

Marie KJ sa...

Jag dricker aldrig mjölk men använder ju mycket och barnen dricker. Vi köper lättmjölk (har barn som lätt lägger på sig) Röd när vi ska koka gröt, bechamelsås etc. Om jag ska drick ett glas tar jag gärna minimjölk!

Z sa...

Laktosfri lättmjölk. Tror det är arla.

Potatishäxan sa...

Love milk. Helst lätt men mellan är bättre till kaffet så vi kör mellan. Hos oss är det så att all mjölk som inte är producerad av Skånemejerier är skum. När en butik valde Arla som totalmejerileverantör blev vi helt hysteriska i staden och bojkottade butiken. Så de tog tillbaka Skånemejerier. De har dels vanlig mjölk från SM och köper ganska ofta deras andra variant som heter Åsens lantmjölk och säljs i tvålitersdunkar. Misstänker att det är same same men namnet är lite pittoreskt.

Kajsa sa...

Ekologisk lättmjölk. Gärna annat än Arla när det finns. Tycker det är kul att prova och även bra att stödja mindre distributörer.

Jenny sa...

Ekologisk mellan från Arla, alltid 1,5 liter. Från ica nazi såklart!

Fina sa...

Ekologisk mellan. I mängder. Ej mejeritrogen. Gärna Wapnö eller Falbygden, men även Skånemejerier eller Arla funkar.

sofia sa...

blå arla att dricka. Röd arla att baka med. När barnen får bestämma är det en plastdunk med mjölk.. Kan det ta skånemejeriet?!

Den Anonyma sa...

Dricker aldrig mjölk själv men mannen och barnen får laktosfri mellanmjölk från Valio.

Elin - Bondmora sa...

Jag älskar mjölk och blir så lycklig när jag hör att det finns fler vuxna än jag som gör det! Jag dricker Östgöta lättmjölk, lite lokalt kan man säga..