lördag 8 januari 2011

Dubbeldilemma

Klassiskt dilemma: Varför blir det plötsligt så spännande att storstäda när man har nåt annat mycket viktigare att göra?

Inte riktigt lika klassiskt dilemma: Varför blir det plötsligt jätteintressant att plåga sig själv med andras fina semesterbilder på Facebook bara för att att det är grått och blötsnö för tredje dagen på raken?

5 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Själv plågar jag mig dagligen med att kolla hur varmt Gran Canaria-boende svägerskefamiljen har det.

Tove Kungsholmen sa...

Lite samma grej ja. Kör också så med de jag känner som bor utomlands. Som tur är känner jag ingen som bor på en typisk semesterort, alltid nåt. :)

Alexandra sa...

haha. gör precis samma sak. varför måste man vara sån martyr? Har iof precis varit på semester. Men det var faktiskt inte så himla underbar som man vill att de ska vara. :-) Oh well. Hemma är fint också.

Hoppas du har haft en fin jul och nyår! :-)

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Ibland undrar jag hur sanna alla semesterbilder är? Kanske längtade väninnan i Thailand till stockholms blötsnö? Kanske hade de en förfärlig semester med bråk, ångest och tom plånbok? Eller? Är jag tråkig och cynisk?

Madlar sa...

Martyr? Varför kollar du inte på dina egna semesterbilder? Förutom att återuppleva resan får du doft, smak o andra härliga minnen på köpet eller gotta dig i att planera er kommande resa istället.