måndag 17 januari 2011

Micromörker

Dagens andra tekniska dilemma är inte nytt men väl så störande: Lampan i micron pajade för ett par månader sen så nu ser jag inte ett dyft där inne. (Jag brukar ju oftast stanna utanför men ändå.)

Problemet är att man absolut inte får byta lampan själv. Nej, Husqvarna ska ha 800 kronor för att skicka hit en liten man. Sen är det själva arbetskostnaden för det lilla lampbytet på det också.

Nu har Kalle iallafall lyckats pilla ut lilla lampan och ska beställa en ny men där är det stopp för vi vet inte vad modellen heter. Det står absolut ingenstans. Nipe, du löste ju dagens första tekniska dilemma så bra. Visst vet du vad min micro heter också?Lider av lätt schizofreni

7 kommentarer:

Nipe sa...

Det där blev värre... Det måste stå nånstans. Leta, leta. Annars behöver jag en bättre bild på knappsatsen. ( ja, jag är miljöskadad av mitt jobb).

Jenny sa...

Med alltså, hur kassa är electrolux egentligen? Extremt superkassa om du frågar mig. Är ovän med alla våra vitvaror och samtliga är från uberkassa electrolux. Skulle aldrig handla något därifrån frivilligt. Hoppas ändå att ni fixar lampbytet själva!

Tove Kungsholmen sa...

Nipe
Fixar en sån imorgon! Och vi har kollat även på "skalet" alltså när man drar ut den. Tack för engagemang!

Jenny
Skulle heller aldrig ha köpt dem frivilligt. Micron är väl nästan bästa maskinen här hemma iofs. Husqvarna som vi har på allt är inte toppen det heller.

Västgötskan sa...

Har tyvärr inget bra tips. Kan bara säga att jag lider med dig, genom dina tekniska helveten.
Vi bytte torktumlare nyss (ja, det är fantastiskt billiga...) och nu verkar diskmaskinen vara på sin sista runda och likaså digitalboxen till tv:n. Bläää!!!

Tess sa...

Hej! Det är en likadan som vi har ju! Testa QN 4035 eller 4036.

Lycka till!
Tess

Nipe sa...

OK, här går jag bet. Eftersom man inte "får" byta lampan själv, har de inte lampbeteckning tillgänglig. Men här är i alla fall länken till bruksanvisningen http://www.electrolux-ui.com:8080/2007%5Ctin%5CS-A374URR1SV.pdf

Ni kan ju alltid testa ta med lampan till en återförsäljare och säga att ni vill ha en likadan.

Tove Kungsholmen sa...

Nipe for president igen! Ny lampa är tydligen redan beställd, mannen var lite snabbare än jag. :)