tisdag 18 januari 2011

Vilken operatör till iPhone?

Det är nära nu, velar bara mellan operatörerna. Har haft Comviq/Tele2 sen jag fick min första mobil. Är ju inte den som byter ut saker i första taget men nu kan jag faktiskt tänka mig att byta.

Är det nån som har tips på vilken operatör jag ska välja? Har förstått att det ska vara fri surf och att många är missnöjda med 3.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Alla har ju olika erfarenheter och var i landet (eller på landet) man bor. Jag har telia för det är det som funkar hos mig.
// Gafflan

Sus sa...

FÖRIHELVETETINTETRE!

Halebop sa jag ju. Same same som Telia.

Jenny sa...

Hade tele2 innan jag köpte iphone, men var tvungen att byta då det på den tiden inte gick att köra iphone med tele2. Skulle nog gärna ha stannat kvar hos tele2 för det kändes mycket billigare. Telia funkar iofs okej tycker jag nu. Blev du klokare? Äh, kör tele2!

Johanna sa...

Halebop! Har haft Telia i hela mitt liv och bytte till Halebop i våras, samma fast lite billigare! Inget strul och snabb support!

Catrine sa...

absolut inte telenor. de är jobbiga att bli av med.... jag har telia idag, fungerar utmärkt att surfa överallt. halebop är väl samma som telia?

Lina sa...

Jag hoppas tele2 är bra för om 10 dar (väntar på att mitt gamla abonemang ska gå att "förnyas") ska jag köpa mig en Iphone4 m detta abonemang. Lääängtar!

Anna sa...

jag had kört Comviq/Tele2 & samma nummer i 10 år, kände att det var dags att byta i och med thå ajfån - blev 3 & är mycket nöjd!

Tove Kungsholmen sa...

Blev inte ett dugg klokare tyvärr... Men tack ändå allihopa!