söndag 20 februari 2011

Big brotherJag hade nästan sett fram emot premiären ikväll men den kändes inte helt hundra. Jag blev mest illamående av tanken på att bli inlåst i 100 dagar med en massa knasbollar. Och störd över att det krockar med nyheterna på 4:an. (Jag=tant)

Ska du kolla?

7 kommentarer:

Jenny sa...

Hade det på i bakgrunden samtidigt som jag kollade the hills på datorn och när min man började intressera sig mer för min dator än teven förstod jag hur crappy det var. Kändes sunkigt. Vetefan om jag kommer kolla...

Chellio sa...

Jag hade tänkt se det men missade det pga vakna barn = gammal!

Cissi sa...

Jag kollade "eftersom jag gillar Gry" och är nu i valet och kvalet. Fastna och lägga sjukt mycket tid på något som knappast tillför nåt i mitt liv, snarare tvärtom, eller inte fastna och för alltid undra hur det går för "hemliga paret", den transsexuella, och feministvegoflatan?

Madlar sa...

Nej, känns som en väldigt förlegad programtyp. Dessutom måste jag erkänna att jag kan vara svag för sånt, kan inte låta bli att se även om jag snörper på munnen o ojar mig över hur dåligt det är. Skenhelig?...absolut.

Lysande ögonblick! sa...

Jag kollade. Och skämdes. Men kommer troligtvis att kolla igen. :-)

Tove Kungsholmen sa...

Cissi
Jag tänker precis som du! Ska jag lägga X antal timmar i veckan på något som inte tillför ett skit i mitt liv eller ska jag avstå och göra...ja, vad ska jag göra istället?

Cissi sa...

Slösurfa?

*som man känner sig själv känner man andra*