måndag 11 april 2011

Tove ♥ Mamma byter bo

Jag älskar "Mamma byter bo", det är verkligen reality-tv när den är som bäst. Jag tycker att det är så härligt att jag nästan skulle kunna tänka mig att vara med i nästa säsong. Ser mig själv som allt från bondmora i Pite till Tabita-morsa i nån håla i mörkaste Värmland till kryddig Rosengårdsmami. När veckan är över rusar jag med lyckotårarna sprutandes i Kalles famn och så åker vi hem till våra barn, avgaser och dammtussar och bara älskar alltihopa och varandra mer än nånsin.

Tror banne mig jag skickar in ansökan idag. Säg inget till Kalle bara!

6 kommentarer:

Fia Fit sa...

Ha ha de som ringde från ett produktionsbolag och tjatade om att jag skulle vara med för att de hade hittat min blogg och tyckte jag verkade "perfekt".

Inte så perfekt! Usch kan inte tänka mig ngt värre än att se mig i det programmet men det skulle vara väldigt roligt att se dig ;-)!

Kram

Tove Kungsholmen sa...

Haha, synd, jag hade gärna sett dig! Nästan hellre än vad jag hade sett mig faktiskt. För om jag ska vara helt ärlig så skulle jag helst bara göra det som ett experiment men sen slippa vara med i tv.

Anonym sa...

Mona var tillfrågad. Gissa om hon fått åka till Piteå :D //Sus

Tove Kungsholmen sa...

Haha! Jag tror jag hade diggat Piteå. Bonden var ju lite småcrazy där med luren iaf. Fast den där j-a väggbården hade tagit livet av mig...

K sa...

Do it!

Malla sa...

Shit tror folk nu att alla i piteå än bönder?
jag blev också tillfrågad att vara med men tackade nej. dom hade hittat min blogg med. himla vad de verkar ha hittat många bloggar!