torsdag 19 maj 2011

Förbjud säsongsavslutningar

Både Desperate och Efterlyst har haft säsongsavslutning i veckan. I min egenskap av tv-junkie förklarar jag härmed den hopplösa sommarsäsongen inledd. Säsongsavslutning skulle kunna vara svenska språkets fulaste ord faktikst. Både ordet och företeelsen borde förbjudas.

En alldeles för lång sommar har börjat. Väck mig i slutet av augusti.

6 kommentarer:

Sus sa...

Fast du vet, snart ska ni ut i skärgården och lapa sol. Orka tänka på tv då?

Västgötskan sa...

Solsidan har ju PREMIÄR nu på söndag! Inte allt som lägger ner nu.

Men vad säger du; var det säsongsavslutning på Desperate? Vad var det för konstigt slut i så fall...? :-P

Anneli sa...

Hej! Halkade in här via Västgötskans blogg ;) Nej..det var inte säsongsavslutning på DHW i tisdags - det är tre avsnitt kvar, bra va!

Men jag håller fullständigt med, säsongsavslutningar är en uppfinning som borde förbjudas - och den som kom på att bestämma att under den och den perioden får inte folket se på teve för då ska man vara ute i solen, blabla..borde hängas i närmsta träd! Eller iaf sättas i skamvrån..hehe

Elin - Bondmora sa...

Jösses, jag hoppas verkligen att de tidigare kommentatorerna har rätt, för jag klarar inte en säsongsavslutning på Desperate än! Fast fördelen med säsongsavslutningar är att säsongen då går att köpta på dvd-box. Jag knarkar nämligen boxar. Det är lösningen på ett obefintligt tv-utbud.

Tove Kungsholmen sa...

Ojoj! Så DH är inte slut!? Jag har väl börjat se alla säsongsavslutningar som nån sorts personlig komplott... Men jippie, det var bra nyheter!

Sus
Jo men asså, det är mysigt att se på tv i skärgården också! ;)

V-göt
Solsidan? Repris?

Västgötskan sa...

Njae, det tror jag inte... (?) Kollad förvisso bara med ett halvt öga, men jag tyckte det var nya avsnitt?