torsdag 5 maj 2011

Om att förnya en blogg

Läste Alex Schulmans blogg precis. Har inte alls följt den så jag läste hungrigt sida efter sida. Blev sorgsen. Sorgsen över min egen usla blogg. Jag är trött på den och jag tror att den är trött på mig med. Vi behöver hitta nya infallsvinklar bloggen och jag. Frågan är bara hur? Jag har gjort det här i 4,5 år nu. Varvat barnsnack med konstiga funderingar, små lustigheter och en och annan känga till den som förtjänat det. Ofta personlig men aldrig privat. Inget viktigt. Mest bara skrap på ytan. Fragment av mitt liv.

Jag är en människa som älskar rutiner och gamla vanor. Jag är en människa som hatar förändring. Jag står inte ut med separationer och uppbrott. Att sluta blogga är det alltså inte tal om. Det kommer aldrig att hända. Jag måste bara byta fokus en stund.

6 kommentarer:

Monica sa...

Bara du inte slutar så är jag nöjd med allt.

/trogen fan

Ting sa...

Exakt, håller med Monica!
Skriv vad du vill, bara du inte slutar!
Kram!

Sus sa...

Förändringar suger.

Fundera du, men inte sluta.

Karolina Haglund sa...

håller med alla föregående talare... Skriv vad du vill bara du inte slutar. Och vad du än skriver om är det fyndigt, roligt, tankvärt. Kram!

Tove Kungsholmen sa...

Vad gulliga ni är. :) Jag kommer ändå inte på nåt sätt att förnya mig på, det här är ju jag...

Magda.nu *En fjärt i rymden sa...

Nä. Inte sluta inte!

Angående förändringar så kan jag meddela att jag tappat ca 70 läsare/dag sedan jag "gjorde om" min blogg. Om det är värt det? Vet inte! men det är trist att tappa läsare helt klart!