söndag 22 maj 2011

Om tio år

Om tio år är jag 40. Jag har en dotter som är 15 och en son som närmar sig 12. Jag är antingen läkare eller byråkrat. Jag väger aningen mindre än nu och är lika vältränad. Vi äter mycket fisk hemma och har en soffa som är både snygg och bekväm.

Mer än så varken hoppas eller tror jag på, det skulle räcka fint.

Var är du om tio år?

4 kommentarer:

Z sa...

Om 10 år närmar jag mig 50(45)år och mina barn är 17 år och 14 år.
Jag kommer fortfarande jobba som fotograf. Jag kommer fortfarande älska mina barn gränslöst. Jag är fortfarande smal(!)och har inte degat ihop helt. Jag kommer vara i balans i livet och älska att leva hur jag än lever det.

Johanna sa...

Om tio år är vi kollegor, och jag har ett litet troll, en Bichon Frisé och bor i ett stort gammalt hus här vid havet med min man!

Västgötskan sa...

Jag kommer vara 40+ (lite knappt) och ha triss i galna små prinsar (som inte är så små längre): 17, 13 och 10 år gamla! (Jösses?!)

Sen har jag bytt ut sambon och skaffat mig en 25-årig hunk!

Ha ha! Vad kräver du för svar en måndag morgon? Jag är tröööött! ;-)

Anneli sa...

Om tio år är jag 57 år år och det vill jag inte ens tänka på. Egentligen. Men då har jag en dotter på 27 och jag antar att jag då kanske har barnbarn och kanske jag har pensionerat mig i förtid eller så stretar jag på...

I min fantasi har jag iof skrivit en bestseller vid det laget och köpt en lyxvilla på landet där jag skriver nya böcker och påtar i trädgården och njuter av livet..hoppas kan man ju!!