torsdag 29 september 2011

Maybe you can take Kungsholmen out of the girl?


Från en annan inflygning

I helgen hade jag en rolig, jobbig och väldigt annorlunda helg på Gotland. När jag lämande ön på söndagen var det med stor hemlängtan. Inflygningen över ett soligt Stockholm var som vanligt när man landar på Bromma spektakulär. Jag kunde se alla hus jag har bott i under mina 31 år och en sak slog mig - det var inte synen av Kungsholmen som gjorde mig mest lycklig. Maybe you can take Kungsholmen out of the girl?

5 kommentarer:

Sus sa...

Hur var det att flya till Gotland...vi ska göra det i november och jag HATAR det.

Jenny sa...

Rolig, jobbig och väldigt annorlunda? Vad är det du har gjort? Och det här med exil, jag försår att du inte vill skriva här var ni bor men var bor ni? Jag vet att jag inte har ett liv, men detta gäckar mig lite... Eh...

Tove Kungsholmen sa...

Sus
Jag ska vara ärlig mot dig. Det var ett väldigt litet plan, särskilt på hemvägen då det var två säten på ena sidan mittgången och ett på den andra. (Babben satt framför mig, kändes geniunt.)

Sen var det lite gropigt på vägen ner och mycket gropigt på vägen hem. Jag gillar det normalt sett, tycker det är skönt sövande men nu var jag väldigt bakis så det var ingen hit.

Naturligtvis behöver det inte vara samma sak när du åker men ingen idé att ljuga. När åker ni?

Jenny
Ge mig din mailadress så får du veta! :D

Tove Kungsholmen sa...

Sus
Det stod ju november, sorry...

Kajsa sa...

Åh älskar också att flyga till Stockholm från Visby. Har gjort det några gånger senare åren och inflygningen är fantastisk, finns knappt ngn bättre vy av stan! Och då ser jag ändå inte där jag bor. :)

Men kan det kanske inte också vara så att du blir glad av att se det du ser eftersom du vet vad som väntar dig där?