fredag 13 januari 2012

Restips med barn?

Nice juli 2011

Jag fick ju så bra tips på resmål för bröllopsresa så har säkert bra tips på resor med barn också? Vi åker ju till Rivieran varje sommar men i år är vi sugna på nåt annat. Byta champagne och pilgrimsmusslor mot svettiga svennar och Bamseklubb typ. (Fast egentligen är jag mest sugen på lite egen tid och att slippa laga mat.)

Är inne på Cypern men har egentligen dålig koll. Kriterierna är att det ska vara under sommaren, en vecka och barnvänligt. Finns det nån typ av kultur eller shopping för den ömma modern är det bra men absolut inte nödvändigt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, här kommer dilemmat på din fråga. Jag borde veta var alla föräldrar åker eftersom att jag arbetar på ett HK där barnkläder är vår business. Men tyvärr, som singel och barnlös så skulle jag rekommendera New york ;D
Oki, kanske när du och Mr åker på weekend tillsammans på egen hand :)

Ha en strålande kväll..

Stoffe

Ceciliah sa...

Alcudia på Mallorca var super fint. Långgrund sandstrand, mycket barnfamiljer och strålande sol och varmt. Lagom bussresa för att besöka gamla stan. Härlig springrunda runt vägen som går längs hela stranden. Det som var mindre bra var maten tyvärr. Möjligen bättre på ett större hotell än vi bodde på. Och ungefär samma priser som i Sverige. Men lagom flygresa med barn.

Annars har vi varit till både Cypern, Rhodos, Teneriffa, Kreta.... You name it. Enda stället jag inte rekommenderar är Egypten om man vill ta sig utanför hotellområdet någon dag. Skräpigt, jobbigt, fattigt, polis med k-pistar.... Men på hotellet var det fint.

Lycka till!

Klankis sa...

Jag tar tillbaka "Brasilien". Nu har ju inte jag några barn, men jag kan inte ens tänka mig hur man skulle kunna ha med sig små barn dit. Men då har ju jag iof inte varit på de stora turistorterna heller. Men för säkerhets skull så tar ni Beasilien när barnen blivit stora :-)

Malla sa...

Vi ska åka till Rhodos med ungarna en vecka i slutet av April. All inclusive, barnpooler och 0 meter til stranden. Jag meddelar om det var bra :)

Miss F sa...

Side, Turkiet. Barnvänligt, billigt, god mat och shopping. Har varit där några år i rad nu och kan varmt rekommendera!

Tove Kungsholmen sa...

Lägger både Alcudia och Side på minnet och inväntar Mallas utvärdering. NY är härligt men hellre utan barn tror jag (har iofs bara varit där utan barn eller innan barn)

Klankis
Det gällde två olika resor så B var inget dåligt tips alls på förra inlägget! :)