torsdag 23 februari 2012

Den falska tennisarmbågen

Försökte fota armbågen men det blev inte bra, ni får jordglob istället

Som om det inte vore nog med att det blev vår idag så var jag hos sjukgymnasten. Har dragits med tennisarmbåge lite av och till i drygt två år och tagit kortisonspruta ett par gånger. Idag var andra besöket och vi kunde konstatera att "tennisarmbågen" i princip är borta efter några veckors stretchande. Det var alltså bara en knasig armbågsled.

Kanske löjligt men det känns som jag vunnit på Triss. Minst!

4 kommentarer:

Klankis sa...

Wohoo! Jag har samma! Fast det blev sjukgymnastik direkt för mig. Bra va? Lite träning och mycket stretch så blir man frisk. Inga sprutor. Gilla.

Gafflan sa...

Yes! Tennisarmbåge suger.

Malla sa...

jag har också en jordglob. den lyser vackert!
jag jobbar som content producer vilket betyder att jag sitter och skriver innehåll till hemsidor åt våra kunder, skulle man väl kunna säga. Jag har även hand om att kontakta bloggare till olika projekt samt följa upp det, skriva lite pressmeddelanden, fast väldigt sällan nu för tiden. Men jag sitter i alla fall mest och skriver en massa saker hela dagarna :)

Lisa D-H sa...

Alltså, då måste jag fråga, HUR stretchar ni? Min sjkgymn gör akupunktur och nån slags värme/ljudbethandling men jag tycker inte jag blir bättre. Ngr stretchövningar har hon inte lärt mig.
Enlight me!