onsdag 22 februari 2012

Vasaparken ligger spegelblank (dagens i-landsproblem)

Eftersom det känns bättre att fokusera på de små problemen istället för de stora tänkte jag ägna ett helt inlägg åt att presentera dagens två i-landsproblem:

Problem 1

Hela stan var som en skridskobana. På morgonen blev jag omgådd utanför Karolinska Sjukhuset av en 80-åring (men han hade broddar så han fuskade). Sen fick jag snilleblixten att gena genom Vasaparken. Bad idea. Det var ingen park utan en pool med isbotten.


Problem 2


De här jävla pappmuggarna man köper kaffe i. De läcker alltid mer eller mindre. Och bussen kommer alltid precis när man köpt kaffet och så får man springa och det är skitvarmt och det läcker ännu mer. Idag löste jag det genom att hälla över skiten i min fina Bodummugg men då hade jag ju redan åkt buss och stod där fläckig och skållad.

6 kommentarer:

Sus sa...

Vi är ju lite nära varandra hela tiden =)

Ceciliah sa...

Bodum muggen... Håller den kaffet i muggen ? Min nyinköpta snyggmugg från lagerhaus läckte lite genom pipen idag när jag gick med den... *sur*

Malinka sa...

Tänk på mig som måste ta mig igenom Vasaparken, fram och tillbaks två gånger varje dag. Att jag inte ramlat i år är rena miraklet.

Tove Kungsholmen sa...

Sus
Nära är bra! Hoppas vi springer på varann nån dag och att jag inte är alltför dampig på nåt kaffe eller annat då.

Ceciliah
Jo, bäst av de jag provat men jag vågar inte lita 100 på nån mugg, tar alltid en påse runt. Hederlig termos läcker minst men de glömmer jag alltid att stänga "knappen" på och då forsar det ut så det är sämst ändå. För mig alltså.

Malinka
Gå runt parken människa! Eller ligger dagis mitt i?

Miss F sa...

Åh..Vasaparken. Där åkte jag skridskor som liten:)

K sa...

Du menar dagens i(s)-lands problem? ;)