fredag 9 mars 2012

Nästa gång har jag lovat henne köttbullar

Igår hade vi en matgäst. Hon åt raskt upp alla tomater och nästan alla mina edamamebönor (jag fick en och en halv slemmig böna som Nils spottat ut). Mitt i en mening rapade hon utan att be om ursäkt och när hon svept sitt glas ljöd ett högt "aaah" genom rummet. På frågan om vad hon tyckte om maten blev svaret tummen ned och ett stort flin.

Ibland är det ganska befriande att bjuda barn på middag. Vuxna säger ändå alltid bara att det var jättegott men man vet inte vad de verkligen tyckte.

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Haha! Ja, ungar säger verkligen vad de tycker... :-D

Anonym sa...

Hon åt ju i varje fall, trots tummen ner. Jag hade också middagsgäst i går. Gästen åt men mina egna petade mest i maten och gnällde. Vi hade ju ingen köpe lingonsylt! Jag hade ju mixat ihop en egen... Hemska mamma!

Anonym sa...

Åh fresten det sket sig med att ta sig in. Jävla skit personal! "Vi släpper inte in NÅGON i byggnaderna nu när det står tomställt!" var svaret jag fick när jag pratade med driftcontrollern... HUR FARLIGT KAN DET VARA?!?!?!

Fia FIT sa...

Ha ha ha! Verkligen! Men när mina barn rapar utan att be om ursäkt är det inte fullt lika kul för det har de en tendens att göra rätt ofta om man säger så...