måndag 9 april 2012

Om att sluta blogga

Läste en kommentar som lät som att någon trodde att jag övervägde att sluta blogga. Så är det absolut inte, jag är alldeles för fyrkantig för att plötsligt lägga av med nåt jag gjort regelbundet i fem år. Nä, jag ser det som att Thailandssemestern fortsätter med en liten bloggsemester bara. Inte riktigt samma paradiskänsla och höga pad thaifrekvens, men rätt så skönt ändå.

Är du en on/off-bloggare eller ett blogglok som bara tuffar på år ut och år in?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är en wannabe-bloggare! Inser att det aldrig skulle passa mig dock, att blogga alltså.

Singelmamman sa...

En lok-on-bloggare. Tyvärr alldeles för dålig på att kommentera, och när jag har svacka så bloggar jag, men läser inget.
Snart är jag ute ur min bloggsvacka. Och satan vad jag ska läsa igen då!

Susjos sa...

Älskar att blogga! Det blir ju som ens dagbok :) Kul att titta tillbaka och se vad som hänt :)

Sus sa...

Blogglok. Hade jag inte haft min iPhone hade jag nog slutat.

Jag läser dock färre bloggar nu.

Fia FIT sa...

Behöver jag svara på det ;-)?!

Emma sa...

Har bara precis börjat blogga, en miljon år senare än alla andra, så jag vet inte riktigt. Det jag vet är att jag helt plötsligt kommer på mig själv att tänka "åh, så skulle jag kunna formulera mig" Helt normalt beteende...

Lina sa...

Jag har under dessa 2½år mest saknat bloggen när jag avstått... Visst några gånger har jag dragit ner tempot & några gånger pausat i 2-3 dar. Men jag känner inget direkt tvång eller press från mig själv ATT blogga. Jag gör det sålänge det är kul. Har jag inget att säga (vilket händer väldigt sällan om man heter Lina) är jag tyst.

Hoppas du är tillbaka från semestern snart... ;-)

Charlotte sa...

Jag kör blogg för tredje gången gillt nu. Startade en när jag var mammaledig med barn nr 1, sen började jag jobba och därmed slutade blogga. Med barn nummer 2 kom nästa blogg, som också slutade när jag började jobba igen .. nu är tredje bloggen igång, fast jag jobbar .. tänker fortsätta så länge jag tycker det är kul. Så jag är nog en on/off ..

Jempa sa...

Själv tappar jag direkt intresset för en blogg som tar längre pauser med jämna mellanrum, alltså vill jag inte göra nåt själv. Trist helt uan läsare liksom..