söndag 7 april 2013

Fruhippan

När klockan var 16.57 på fredagseftermiddagen fick jag ett sms: "Snart så smäller det! Men inte kl. 17...snarare 10 över!" Jag stod redan startklar när messet kom så jag la ifrån mig alla grejer och påbörjade en 13 minuter lång promenad runt kontoret. Vid varje varv försäkrade jag kollegorna jag passerade om att jag minsann inte var ett dugg nervös.
 
Kl. 17.01 klev jag ut i trapphuset och väntade mig naivt nog att någon snällt skulle vänta på mig ute på gatan. Fick därför halvt hjärtstillestånd när jag blev påhoppad redan i trapphuset. På med ögonbindel och så in i en mystisk bil som jag hade väldigt mycket gissningar om. Främst hakade jag upp mig på vad det var för bilmodell. Jag var först dödssäker på att det var en gammal Volvo med plyschklädsel. Och barnstol. Sedan bestämde jag mig för att det troligen var någon sorts VW-van med plyschklädsel. Och barnstol. Och så var det en man som körde. (Jag hade faktiskt två rätt)

Vi åkte runt, runt och det var himla kul ända till Evi frågade om jag mådde illa. Då började jag faktiskt må lite illa. Ungefär då var vi framme vid det som var min förhandsgissning - dagen före fruhippan så bara slog det mig - att det skulle vara ett pass på Rosa Skrot med Lofsan. Och det var det! Inte vilket pass som helst dock utan det roligaste (och ett av de jobbigaste) någonsin!
Uppvärmning inklusive skratt

Vi körde olika övningar i tabataform med det lilla undantaget att när de andra vilade fick jag göra en annan övning som var minst lika jobbig...

En håller emot och en ställer sig upp. Flest gånger vinner. Jag vann med en halv.

Karin ammar så hon har airbags. Tur för henne...

På andra försöket så gick det bättre. Vi slängde upp Jossan på toppen och så lite pushups på det ba'

Utgångsläge, jag underst

Peakläge, Lovisa underst

Får en känsla av att jag var snäppet tröttare än de andra efteråt...

Bubbel i omklädningsrummet. Alla utom Emma som anslöt senare pga förkylning

Tack världens bästa kompisar för en kanonidé och en kanonkväll och tack Lovisa för ett superroligt pass! Bättre fruhippa kunde jag inte ha fått!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh så roligt! Härligt med kompisar som vet vad man gillar och går på det!

Miss F sa...

ÅH!! Vad roligt. Bästa grejen ju!