fredag 28 juni 2013

Kändisar på Instagram

Ingen kändis men följ mig ändå om du vill

Jag följer några kändisar på Instagram. Tidigare har jag raljerat över folks beundran för dessa (ofta pseudokändisar) så det känns avklarat. Nu ska jag istället analysera och betygsätta de kändisar jag följer.

Petter - mycket ointressant. Måste ha haft någon sorts sinnesförvirring när jag började följa honom. Bara "yo yo" och hans gamla prosecco, varvat med tatueringar. Vinden vänder visst aldrig.

Magdalena Graaf - klipsk tjej med mycket humor och självironi. Dessutom ska hon leda ett av mina favo-trashtvprogram i höst, Ensam mamma söker. Älskar Maggan!

Hannah Graaf - systern med mindre humor. Nästan bara snyggfoton och barnditon. Extremt många kommentarer av typen "du är min största förebild i livet" och "var har du köpt den där kavajen/byxan/tröjan/mackan". Någon humor måste hon ändå ha för hennes man har nämligen ett Instagramkonto som enbart fokuserar på att driva med Hannah och det verkar hon vara fine med. Kolla  roliga mannen här; @enpappasdagbok

Madeleine Ilmrud - en mamma från "Familjen annorlunda". Tveksamt om hon ens är en pseudokändis? Har ju förvånats och förfärats tidigare. Inte över henne, hon är som vem som helst men över hennes följare. Hon kan tävla med Hannah Graaf om att ha flest "du är min största förebild-följare" Hoppas att alla är barn. Då är de förlåtna.

Magnus Hedman - vet inte varför jag följer honom men nåt har han. Lite mysig men ändå för mycket floskelcitat av typen "carpe diem". Stor AIK-profil när det begav sig och därför är mkt förlåtet. Har dock talat ut så många gånger nu att inte ens Mange Schmidt skulle kunna beskriva det.

Jonas Björkman - hej dubbelfel. Det regnar alltid hos Jonas. Regn i Båstad, regn i poolen och regn i Saltis varvas med flygplatser och så nån enstaka rolig tennisbild. Det är för de senare jag följer honom.

Jenny Strömstedt - så jäkla rolig med ett enda minus, hon Instagramar på tok för lite. Ändå, älskar Jenny!

Alex Schulman - helt intetsägande. Jag har följaktligen inget att säga. Kanske första gången det händer, att någon inte har en åsikt om honom?

Ebba von Sydow - överdoserar samma saker hela tiden, sin "babyboy", dyra barnkläder, blommor och arbete med sin nya bok. Allt är perfekt och sker på vitmålade furugolv. Oavsett om bilderna är från lantstället i Falsterbo eller våningen på Östermalm så luktar det nystädat ända bort till Petter på Södermalm.

Martin Melin - vild i västen eller ej, jag gillar Martin och det är jag inte direkt ensam om. Så mycket tantsnuskkommentarer att jag skulle bli rädd om jag var han. Tycker dock att han har något mer än bara utseendet. Han verkar liksom varm och rolig och mysig och... Ja, jag är lika myckey tantsnusk som hans andra följare. Men jag har inte kommit ut ur garderoben i hans feed än. Ska försöka att inte göra det heller.

Följer ni några kändisar på Insta? Om ni vet några som är roliga (kända eller ej) så tipsa gärna!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har några kända på insta - Hannah Widell och Amanda Schulman bara för att jag gillar deras podcast men på insta är de rätt trista. Martin Melin av typ samma anledning som du, men jag har inte och kommer inte skriva någon tantsnusk kommentar till honom. Hanna Graaf ja... samma lika som du skriver. Annars vet jag inte om jag har några fler... Men Jenny Strömstedt ska jag nog kolla in.

UlleBulle sa...

Ja, men vilka följer jag... Jenny S, Martin M, Hanna G ( AS TRIST, samma som bloggen), Maggan- underbar, Andreas lundstedt.- hyffsat intetsägande men okej, BIngo & Katrin- Huuu.... ska nog sluta följa, Charlotte Perelli- Dyr shopping....,David hellenius. Underbar! Stor portion ironi... :-)

Anonym sa...

Maria M, hihihi

Anonym sa...

David Hellenius och Carina Berg. Bästa Instagrammarna.

Tove Kungsholmen sa...

Å tack alla! Har börjat följa Helleius han är rolig men inte sååå aktiv. Ska leta upp Berg också!

Singelmamman sa...

Hanna Hellqvist. Men jag är mer förtjust i att höra henne prata.

SpringSara sa...

Den enda "kändisen" skulle vara Lofsan då. :) Men jag kanske ska testa några av dina. Heter de vanliga hela namn där?

Tove Kungsholmen sa...

SpringSara
Ja, det gör de! Man hittar dem iaf om man söker på deras namn.

Z sa...

Hahahahahahahaha! Sjukt kul recenserat! Har faktiskt avföljt vissa av de du nämnt för de är totalt meningslösa. Jag gillar fina bilder och följer mest polare och sådana som tar fina bilder. Ebba Von Sydow var sjukt träffande!:-D

Z sa...

Ps: Jag följer Enpapappasdagbok på twitter, men där är han ju för fan knastertorr om man jämför m Insta! Tack f tipset!