söndag 7 juli 2013

Rivieramisär

Det är inte alltid så härligt på Rivieran. När man har gått upp kl 03.15 och rest hela förmiddagen. När man spenderat hela eftermiddagen i Frankrikes största mataffär med en övertänd nästan 4-åring. När samma lille man sedan duschat hela badrummet så att handdukar, schampoflaskor och damm från 2007 och framåt flöt ut till lillkillens förtjusning och moderns förfäran. När ens äkta hälft har skurat fågelskit från balkongen så länge att den rykande varma lasagnen kallnade. När ölen är varm, himlen är mulen och tvättmaskinen går varm redan första kvällen.

De gångerna är det inte så härligt på Rivieran och idag är en sådan gång. Just nu längtar jag tillbaka till landet lite mer än vad jag trodde var möjligt. Plågar mig själv med en bild från igår kväll:
Så. Nu har jag brutit ihop och kan gå vidare. Imorgon kommer våra kompisar hit och stannar hela veckan, det ska bli kul!

2 kommentarer:

Susjos sa...

I morgon är en annan dag!

cissispringer sa...

Tänkte skriva precis som Sus... Kanske måste de där dagarna komma (om än kanske inte första dagen på Rivieran)... Äh nä, fan, jag skulle ha tagit ett par glas vin. Eller lämnat familjen hemma och sprungit en runda kanske.
Hoppas dagarna som följer blir bättre! Åh du, drick gott kaffe för mig nu när du är där!