tisdag 20 augusti 2013

AIK-träning på Karlberg

Idag var dagis stängt så jag bestämde mig för att ta med Nils och titta på AIK-träning på Karlberg. Med en pappa och storasyster som kan ha dåligt inflytande gällande lagtillhörighet gäller det att agera snabbt och trimma in honom på rätt spår. Är man född en dryg vecka efter ett SM-guld finns det inget alternativ.

Vi hade en toppenförmiddag på Karlberg. Spelarna var glada och avslappnade efter tre poäng hemma mot Åtvidaberg igår och det var kul att se dem träna. De flesta var där men Per Karlsson, Mutumba och Majsan måste ha haft något annat för sig... Vi försökte pumpa Wesström på planerna för den senare men naturligtvis utan resultat. Nils och jag lirade lite boll, pratade med andra trevliga AIK:are och lite med spelarna. Måste ge dem en stor eloge för att de är så jäkla trevliga. De flesta hälsade när de kom in och sa hejdå när de gick. Nisse ställde glatt upp på bild med Nils före träningen och skojade med honom efteråt. Lorentzon gick helt spontant fram till Nils efteråt och busade lite och hjälpte honom med vattenkranen. Backman busade (tyvärr) inte med mig men poserade glatt. Jag blev dock lite orolig över att han inte tagit i ordentligt för han var inte så svettig. Kanske tur för mig ändå, vi skulle vidare sen.

Bland de andra åskådarna fanns två CP-skadade ungdomar och deras assistenter, jättetrevliga alla fyra. Vi pratade en hel del fotboll och de bjöd på bullar. De var där ganska ofta och det märktes, spelarna visste vad de hette och tog sig verkligen tid, snackade och kramades. Som sagt, ödmjuka killar helt utan divalater.

Nisse x2

  Boll-Nisse fick göra inkast till Igboananike

Kolla Alm bakom, sjukt avis

Tantdricka på Ekelundsbron, jag avstod morgondrink

Här och här kan ni se hur det såg ut sist vi var på Karlberg. Vädret var sämre, Nils var mindre, jag var större.

1 kommentar:

Cec sa...

Mon dieu, född en dryg vecka INNAN SM-guld...!
Eller var allt en dröm?

Tror jag har bildbevis ;-)