torsdag 12 april 2007

Dagen FIdag, torsdag är det dagen F som i flytt. Stora flyttlasset börjar gå om ca åtta timmar, spännande, roligt och lite läskigt. När vi människor flyttar återstår dock att se. Kanske är i natt sista natten här hemma, kanske inte. Kanske är imorgon natt första natten i nya lyan, kanske inte.

Gissar att vi imorgon vid den här tiden kommer att vara sjukt slut efter att ha lekt flyttgubbar. Vi är rätt slut nu också för den delen, fem timmar på IKEA och åtskilliga timmar av packning sätter sina spår. En i familjen har dock varit på ett strålande humör hela dagen. IKEA är ett eldorado för en ettåring. Bli runtrullad i sin bilstol i en gigantisk varuvagn och hela tiden få nya färglada, prasslande saker att tugga på. När man till slut tröttnar på tuggandet lägger man bara huvudet på sned och somnar. Skönt!

Bilderna ovan dokumenterar att vi fick med oss såväl platta paket som småpryttlar och bebis från IKEA. Bilderna nedan visar hur glad bebis blir av att få ett alledeles eget rum fyllt av ouppackade IKEA-pryttlar och lampskärm att glutta i.

4 kommentarer:

Karo o Siggie sa...

ha haaaa, nu hittade jag hit. och jag kom på att jag faktiskt kollat här för länge sedan, precis i bloggens begynnelse. är det nya lyan man ser en skymt av mån tro. är grymmt nyfiken på den. kram karo o siggie

Cecilia sa...

Underbara bilder på Lovis både i fullpackad vagn och i sitt nya rum. Spännande och roligt att få inreda ett litet barnrum va!?
Kram o lycka till idag.

hanna sa...

Jättefina bilder på Lovis! Det ska bli grymt roligt att få se nya lyan!

Kajsa sa...

Det kommer gå så bra, så bra! Gud vad härligt att flytta till en ny lya med allt vad det innebär! Supergulligt med tofsar på L.