lördag 23 juni 2007

Glad midsommar dagen efter



Vi har haft en jättetrevlig midsommar som just nu rundas av med film i soffan på landet. Känns nästan som en höstdag, regn ute och inomhus gäller böcker och varma bad. Jag stod för böckerna och L för badet. Filmen är det nog mest K som står för.

Det känns som om jag hört orden "årets väderkänsligaste dag" en miljard ggr den senaste veckan. Tröttsamt. Man kan transplantera det mesta i den mänskliga kroppen, barn kan produceras utanför densamma, internet kan ta en hur långt som helst och Fuglesang kom faktiskt till rymden. Men inte fan kan man få solgaranti på midsommar. Erkänn att det är lite paradoxalt?

Noterar att midsommarafton 2007 inte bjöd på toppväder men att alla överlevde ändå. ;) Midsommarsol är nästan överskattat. Men bara nästan.

Midsommarens roligaste var nog Kajsas Polenstory. Hon rymde dit med några kompisar när de var i fjortisåldern, till päronen sa de att de åkte till Dalarna. Jag frågade vad de skulle i Polen att göra och väntade mig ett svar i stil med "äh, vi ville typ kolla läget där". Nej, inte Kajsa inte. Svaret kom blixtsnabbt: "Vi skulle leverera en flöjt."


Bevis för att solen sken här ute dagen innan midsommar iaf. Varför barnet då är inomhus får ni fråga henne om...

1 kommentar:

Kajsa sa...

Hihi! Tja, femton på det sextonde året var vi. Och leverera en flöjt är väl helt normalt, eller? (Bangkok Hilton nästa..?)