onsdag 12 december 2007

Finaldags på dumburken


Okej, även om jag missade julupptakten så prickade jag precis finalerna av både Bonden och Modellen. Kompenserar en liten pytteminianing. Skriver det här inlägget under sändningarna. Rafflande va? ;)

Bonden Karl-Petter och hans Jessica passar utmärkt ihop iom att ingen av dem visste om Lissabon är en stad eller ett land. Dumburk var ordet. ProgramledarLinda coachade oskulden Fredrik i ge komplimanger även till den han valde bort. Det tog verkligen skruv, han överöste henne med komplimanger och omfamningen var lång och känslofylld. Den han valde var en "jättetrevlig tjej" som fick sig en liten kram.

När det gäller Top Model så vann Hawa välförtjänt. Kirsebom tjatade om att tjejerna hade utvecklats och att hon var så stolt över dem. Hon själv utvecklades också och var mot slutet mycket mindre stel. Men kunde inte någon ha fått henne att sluta säga fot-o-skjut? Fotografering eller photoshoot heter det.

Imorgon är det säsongsavslutning av Efterlyst. Man kan ju inte gärna säga Efterlystfinal - slut på alla brott vore en utopi. Lärde mig precis att detta är 35:e säsongen på raken. Jag har följt det nästan sen starten, en långkörare för såväl tv3 som för mig alltså.

1 kommentar:

lillasysteryster sa...

Jag har bara sett "Bonde söker fru" och är alldeles faschinerad av vilka märkliga människor det finns. Fantastiskt roligt att se faktiskt.

Som blondinen* sa:
"Jag vet att fish betyder fisk och då beställde jag kött".

IQ-fiskmås.

* Bonden Karl-Petters (vilket jäkla namn förresten! Killen är snygg, namet gräsligt och dialekten obehagligt osexig) utvalda tjej.