torsdag 27 december 2007

Fler bullar i ugnarna tack och världens bästa vänner

Tänkte på det där med att "alla" är på smällen. Det stämmer inte riktigt. Ingen av mina vanliga tjejkompisar är det nämligen. Vore kul om någon fick till det snart. Då ska jag komma stövlande och oja mig över deras gravidkilon som inte försvinner, ostädade lägenheter och bli låtsasäcklad av spädbarnsbajs och creme som bl.a. kan användas till såriga bröstvårtor.

Jag kommer sitta där, avspänd och sval medan diverse sprickor, svettningar och bristningar ältas till höger och vänster. Jag kommer lugna dem och avlasta när den där stirriga blicken som de flesta nyblivna mammor får börjar visa sig. Kort sagt, jag kommer finnas där i vått och torrt men jag ska absolut skratta mig hes över deras ostädade lyor!

De jag benämner "mina vanliga vänner"* är i princip de jag växte upp med och jag uppskattar oerhört mycket att vi fortfarande hänger ihop. Antingen har vi format varann eller så valde vi helt enkelt smart redan som små. De jag har känt längst har jag i år känt i 20 respektive 21 år. För dem jag har känt kortast gäller tio år.

Om ni läser; ni vet vilka ni är. Stort tack för att ni finns, ni är världens bästa! (Och ta det ovan med en nypa salt, allt utom att jag kommer finnas där)

* "Ovanliga vänner" är alltså alla andra

4 kommentarer:

Lollo sa...

Håll inte andan, okej ;)

Puss

Toves sa...

Hur tusan ska man tolka det där? *mkt konfunderad*

Toves sa...

Förresten - har hon börjat blogga tro? Kommer ej in dock... Måste ringas imorgon!

Lollo sa...

Att om du håller andan blir du blå ;-)

Och nej, ingen blogg.

Puss