fredag 28 december 2007

Upphottad armaturpark


Idag har jag köpt en ny adventsstjärna (halva priset) för den gamla "stora" vi hade var pytteliten i mastodontfönstret. Vi bytte även julklappstaklampan till en modell större. Det blev skitsnyggt!

Nedan finns gårdagens innovation i hemmet, vi har äntligen fått upp skåpet som följde med lyan på Igeldammsgatan. Fick aldrig upp det på Kungsholmsgatan trots att det stilmässigt hade passat bättre där.

Knopparna ska bytas ut och innehållet lyxas till och drickas upp

4 kommentarer:

lillasysteryster sa...

Snyggt! Vad duktig du är som köper julgrejer på rean. Själv tänker jag varje år att jag borde göra det men så tappar jag lusten direkt Kalle Anka är färdigt i rutan.

Tove sa...

Duktig, eller snål! ;)

Såg att du redan vill kasta ut julprylarna. Gran och tomtar lessnar jag fort på men stjärnorna skulle jag gärna ha från oktober till mars typ...

Kajsa sa...

Ja.. vi hade kvar båda våra adventsstjärnor från förra året uppe ända till i år och nu fick vi tända dem igen! Så kan man också göra om man är väldigt lat - grannarna trodde nog vi var tokiga, men vi var bara lata. Efter maj någon gång blev det en grej.

Anonym sa...

Detta var den kommentaren jag hade problem med men efter hjälp av bloggesset så vet jag hur jag gör. Så till min fråga, var sitter skåpet?
E