torsdag 6 november 2008

Sandman?

Jag har flera gånger hört ryktet om att Katarina Sandström på SVT skulle vara man. Bakgrunden till det är att hon har adamsäpple och tydligen stora händer. Enligt min senaste källa så kan kvinnor inte ha adamsäpple. Stämmer det? Är Sandström en man? Frågorna hopar sig.

5 kommentarer:

Cec sa...

Från Flashback:
"Jag har kollat upp Katarina S på Cd'n sverigesbefolkning 1980, där står hon som 6-årig flicka boende i en by i Västerbotten. Så antingen operarades hon i Etiopien innan hon adopterades eller så gjorde man det tidigt i Sverige"
https://www.flashback.info/showpost.php?p=1501615&postcount=54
Jag tycker hon är väldigt späd & kvinnlig, så jag tror på det ovan.

Toves sa...

Tycker också hon ser späd och kvinnlig ut men min uppgiftslämnare tryckte setnhårt på det där med adamsäpplet och jag vet inte så jag hade inte så mkt att sätta emot.

Kajsa sa...

Äh vadå, alla har ju adamsäpple. Känns bara efter själv utanpå halsen när du sväljer. Men pga andra halter av nåt så har ju inte kvinnor så stort, men samma benstruktur finns väl där?

Toves sa...

Jo, jo, alla har men hon menade att det bara syns på män. Hennes pappa är läkare, borde kanske fråga honom om saken?

Men det är väl typ brosk, inte ben?

Ninni sa...

Har sett henne "in the altogether" på Sturebadet. Om hon var man var det skickligt opererat (förutom adamsäpplet då). Hon är verkligen kvinnlig även utan kläder