torsdag 29 januari 2009

Mysbrallejakten

Den lär väl pågå i det oändliga. Jag är less på att hasa omkring hemma i sunkiga mysbrallor. För några månader sen fick jag nog och slog till på ett par förhållandevis dyra från Blingo. Nu är de noppiga och urtvättade och självklart får man ett klassiskt gällivarehäng i dem.

Om någon vet var man hittar snygga mysbrallor som är garanterat nopp- och gällivarehängsfria så hojta gärna!

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

Let´s all wish...

Kajsa sa...

Det beror på lite vad du söker. Jag har ofta kört på typ yogabrallor, kanske i en större storlek om man inte vill ha så tajt, eftersom de ofta innehåller lite lycra och inte tappar formen. Plus att jag gillar så där supertunna mjukisar.

Bea sa...

Kolla Millers på Odengatan, där köpte jag två par schyssta för nåt år sen!

Emma sa...

Jag har ett par från Zara, deras "yngre" avdelning (egentligen "ungdoms"-avdelning tror jag, men jag gissar att jag inte kategoriseras som sådan längre och törs inte skriva att jag shoppar där ibland. Däremot kan jag nog räknas som "yngre", beroende på vem man frågar ;))

Nå, vad skulle jag komma till. Jo, de är av plysch, finns i typ 4 färger (jag har vågade svarta :)) och kostar 200 pix. Strålande passform fortfarande efter 1,5 år, supersköna och mysiga och ganska "snygga" som hemmabyxor. Och det bästa av allt: De säljs fortfarande!

Tror dock att de inte är gjorda som mysbyxor i ordets rätta bemärkelse, utan vänder sig till sådana som driver omkring även offentligt i mjukisbyxor (dvs en del ungdomar antar jag). Men det är ju inte lagstadgat, Zaras personal komer nog inte kontrolelra användningområdet ;).