tisdag 24 februari 2009

Före dettaTjuvtittar på Rosingspektaklet innan Mästarnas Mästare drar igång. Undrar vad Linda som närmar sig 40 ska med en 19-åring till? Och vad är "före detta modell" för titel? Tänk om alla skulle gå runt och titulera sig med saker de har varit.

Hej, Tove, före detta fröken Rålis, även före detta 22-åring. Skulle ju kännas sådär.

En jag känner påstår att det var en miljon killar som sökte till programmet. Det kan inte stämma. Det skulle innebära att en bra bit över 25 % av alla män i Sverige är dumma i huvudet? Plus att då borde de väl ha hittat lite hetare snubbar? Skulle inte ta i nån av deltagarna med tång ens om jag fick betalt.

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

Ca 1000 ansökande tyckte jag de nämnde på tv. Sen tog det ut 50 st. (Man undrar ju hur de resterande 950 männen var egentligen?!) :-O

Elin sa...

Satt också och tittade på det där. Tankar till barnarov kom i huvudet när jag såg att 19-åringen gick vidare...

Jag har mailat runt och frågat olika företag om dom vill sponsra mig med en tävling... Funderar du på att ha en tävling själv? :)

Anonym sa...

Ja eventuellt under ett par år, risken är bara att dessa människor är arbetslösa under väldigt lång tid då det inte heller skapas nya arbetstillfällen just nu. Det KAN dom inte räkna på. Dessutom har hälften gått ur a-kassan p.g.a deras höjda avgifter så dessa individer kommer hamna hos socialen (skattepengar). Men allra vidrigast i denna debatten är att regeringen får det att verka som dom "skyddar" oss skattebetalare genom att inte hjälpa Saab när egentligen det ENDA dom är intresserade av är att privatisera företagen. De rika ska bli rikare och resten skiter dom i. Synd om personerna i Trollhättan bara, att idioter i USA som förstört en hel världsekonomi nu även förstör för dom. Hade du ärligt tyckt som du gör om du jobbat där?

Maria sa...

Haha! Föredetta 22 åring!!! Tack och lov har jag helt missat vem Linda Rosing är genom att inte bo i Svedala...men vi har vår del av wannabees härborta också. :D