torsdag 26 mars 2009

Matkostnad

Vi har räknat ut att vi lägger 3500-4000 kronor i månaden på mat. Då är hämtmat, dasspapper och dylikt inräknat. Jag tycker att det är rätt ok på två vuxna och ett barn, alla rätt hungriga av sig. Vi budgethandlar inte precis men käkar heller inte rysk kaviar till vardags.

Hur mycket lägger ni på mat? (Ja, jag kollar på Lyxfällan just nu.)

9 kommentarer:

Kajsa sa...

Vet inte, men jag önskar jag visste. Vi har längre pratat om att vi borde få koll på det. Vi hade hoppats kunna hålla kostnaderna till ca 3000 i månaden. Kanske är det inte så orimligt trots allt när jag ser vart ni hamnar.

Milla sa...

Runt 3000-4000kr/mån och då är allt inräknat.

Jag jobbar imorgon natt och då vet jag om vi har några sura gula saker kvar på jobbet. Återkommer =)

Toves sa...

Hittills verkar vi helt normala, phu! Det är ju det man strävar efter med matkostnaderna. ;) Nä, men kul att höra hur vi ligger till.

Milla
Lovely!

annelie sa...

Jag har faktiskt tänkt på det idag, att jag ska skriva ner allt i matväg i en månads tid och se vad vi kommer upp i för summa. Jag har trott att det är ganska lite, men det kommer nog visa sig att det är precis tvärtom!

Västergötskan sa...

Ligger nog på nåt liknande.
Mellan 3000-5000 beroende på hur mycket vi lagar själva och hur mycket vi äter ute, just den månaden.

Västergötskan sa...

Är två vuxna och två barn, kanske ska tilläggas? (Fasar inför den dagen, när bägge sönerna är tonåringar. DÅÅ kommer det nog att gå åt mat!) :-O :-D

Gunilla sa...

Vi lägger 5 000. Då ingår allt man kan köpa i en matvarubutik (schampo, mat, toapapper osv) men ingen hämtmat, inga krogbesök. Vi är två vuxna.

Fru Kaos sa...

Förra året brände jag 98 000 på ICA.
Då är inte Konsum och lite andra affärer inräknat...

Lyxfällan nästa.

Catrine, sa...

vi är 2 vuxna och 2 barn under 5 år, vi lägger mellan 3500-4000 kr/månad på mat. Vi gillar det här med att laga mat och bjussar gärna andra på middag!