torsdag 12 mars 2009

Monas förehavanden, SE VIDEON

Oavsett om man är blå eller röd så tycker jag att den här videon är mycket sevärd. Man minns en del men det är bra att få en uppfräschning. Enligt mig är det helt otänkbart att denna kvinna kan styra Sverige. Hon kommer styra oss rätt ner i helvetet i så fall. Människan är inget annat än en oärlig hycklare.

Tack Karin för videon. Om Mona & co vinner 2010 ses vi i Paris för då återstår bara landsflykt för mig och min familj. Jag skulle skämmas ögonen ur mig att leva i ett land som har en sådan ledare.

4 kommentarer:

Västergötskan sa...

Oavsett om man är röd eller blå, så kan man väl lista ut att "filmen" är framgrävd och ihopklistrad av någon "blå"...

Sen håller jag med om att hon har gjort mycket dumt och jag tycker inte heller valet av partiledare var det bästa. That we agree on! :-)
Men som filmen även klargör (om dock på ett lite "vridet" sätt, är att många blåa politiker OCKSÅ har fifflat. Med filmen verkar man försöka "tona ner" deras misstag.

Hur som helst.
Min favoritRETORIKER i politiken är Maria (MP). Grym närvaro, scenspråk och kunskap!

Toves sa...

Men det som filmen också tydligt klargör är att de moderata politkerna avgick efter sina skandaler. Det gjorde inte Mona. Tvärtom så fortsatte hon att begå samma typ av fel gång på gång. Det är för mig makalöst att hon har fått vara kvar. Hon går ju emot allt det socialdemokratin säger sig stå för och hon går emot sina egna uttalanden om att det är "häftigt att betala skatt" t.ex. Hon är ju en skattesmitare av rang!

Maria MP har jag lite svårt för bara, tycker nog inte att hon är en skicklig retoriker. Eller jo, det kanske hon är men hon är totalt okarismatiskt vilket för mig förstör en annars ok retorik. Gillar henne mer än Mona dock. Gillar alla mer än Mona typ! :D

Västergötskan sa...

:-D

K sa...

De rien! Du är hjärtligt välkommen ;)