söndag 21 juni 2009

Amningshjälpen gör bort sig, igen

Amningstanterna ger sig inte. De envisas med att inte vilja eller kunna förstå att jag inte har några problem med att skilja på amning och sex. I kommentarerna till det här inlägget jämställer de mig med rasister och svänger sig med tjusiga ord. De tar helt enkelt till alla trick men framstår inte som mindre skrattretande eller patetiska för det.

Update 22/6
Jag missade att länka inlägget men skiter i det, vill inte ge dem mer trafik. Har också bestämt mig för att sluta skriva om de där taskiga tanterna. Jag har bättre saker att lägga min energi på. Detta oavsett hur rolig den där perversa dikten faktiskt är. Detta oavsett hur många fler bajskommentarer de skriver om mig.

3 kommentarer:

ingela sa...

okej, nu anser jag i och för sig att de verkar lite lätt fanatiska... men vad har de NU gjort? :P

madlar sa...

Fick åter ett gott ( o rått) flatgarv! Läste deras inlägg om ditt inlägg o förundras hur man kan ta sig själv på så oerhört stort allvar. Var finns humorn i deras inställning? ;)

Annika sa...

Måste bara få kommenter det här. har läst dina inlägg och var tvungen att läsa amningsbloggen oxå.
Är ju barnmorska och är för amning. peppar tveksamma mammor att amma men acceptarar självklart de som inte vill. Men, vad amningsbloggen är torra. Dikten är helt ok om man läser den som en amningsdikt, men man måste väl också kunna läsa den med glimten i ögat. Jag väljer iaf det och skrattar gott åt dikten, med mina barnmorskeögon...