söndag 21 juni 2009

Tove testar våtservetter; Pampers

Härmed inleder jag serien "Tove testar våtservetter". Den går ut på att jag testar att tvätta de nedre regionerna med våtservetter avsedda för barn. Först ut är Pampers Sensitive som sved lite och får 2,5 Svidmusar av 5 möjliga.

Rent layoutmässigt så har testpanelen lite tekniska problem. De åtgärdas framöver och då kommer betygssystemet fungera så att jag delar ut "Svidmusar" till de deltagande våtservetterna. Låt er inte luras av namnet, ju fler Svidmusar desto bättre. Hur musen kommer att se ut ser ni nedan.

6 kommentarer:

Västergötskan sa...

*skrattar högt*
Kvällens garv. Ser fram emot kommande tester. ;-)

Fru Kaos sa...

Euroshopper är bäst.
jag har redan testat ;-)

Lund sa...

Men gud vad du är rolig!!!!! :D Hur kommer du på allt?! Ha ha! Rätt intressant ändå faktiskt, speciellt med tanke på att jag bara använder våtservetter till mina barn. Kanske jag kommer att ändra på det efter detta test... Ser fram emot att läsa vad du tycker om Icas våtservetter, de utan parfym :)

Kajsa sa...

Om du inte orkar testa alla så kan jag på rakt arm bidra med testresultat från en 2-3 märken. Användes flitigt under senaste graviditeten eftersom jag var så hård i magen så.. tja, jag ska inte gå in på några detaljer. Låt oss bara säga att våtservetter var en väldig lisa för rumpan... Är benägen att hålla med Fru Kaos om att Euroshopper ligger väldigt bra till.

Milly sa...

Vilken fin blogg!
Är allt bra med dig?

Kram

Toves sa...

Kaos
Jo, det vet jag men du gjorde väl ingen utvärdering? Jag fick idén häromveckan när jag av olika anledningar kände mig tvungen att riva av en Pampers.

Kajsa
Good!

Intressant med Euroshopper. Gissar att testandet blir mer frekvent när lillebror kommer, vi får se.