torsdag 11 juni 2009

Kapitalistsvin

När Lovisa var liten klagade jag på allt. Fejkklagade. Var missnöjd med något eller så hittade jag på att jag var det, mailade företaget och fick finfina grejer i kompensation. Försöker nu med men det går inget bra. Det ska vara babyprylar så man kan dra snyftisar om brännskadade små rumpor och nappar som fastnat i halsen.

Jag älskar att blåsa stora företag. Mot små diton är jag from som ett lamm.

(Nej, jag har inte gått med i Ung Vänster, den dagen kommer aldrig)

5 kommentarer:

oumberligating sa...

Ja, eftersom du svarade på min kommentar så så kommer det självfallet fler, visst är det många som kandiderat får att bli Kungen på Kungsholmen, men det var en journalist som belv personligen upprörd på mig på en tidning och publicerade bild och namn och textrubriken: Kungen av Kungsholmen, orsaken var att jag var anvarig för flyttande av en massa bilar vid en gasläcka (helt juridiskt riktigt) men det här var en journalist av vad jag även i min blogg kallar "flaggbrännare" så han var motståndare till alla typer av myndighetsutövning. Fast det roliga var att hans artikel underlättade mitt jobb under många år, många glada miner vill jag lova! Så eftersom jag är den enda som haft min bild på helsida med rubriken kungen av Kungsholmen, så hävdar jag bestämt att titeln är min(ler).
Det här med att få skit i barn saker, min dotter vr mjölkintolerant som liten och fick sojamjölk ersättning, i en sådan burk låg det en liten skarpslipad magnet, centimeterlång spets, drev det långt, men kom ingen vart, fick några år senare veta att det var en magnet ifrån en tappventil så självklart visste alla inblandade var det var men blånekade hela tiden! Djävligt irriterande, prova med det om Sojasemp finns kvar, de är ett djäkla skojjar företag och om du nu hämnas åt mig 15 år senare så är det med all rätt(ler)!
Tack för svarskommentaren, ha det bra på alla sett!
Mvh ifrån Peter!
PS: Vem fan är "twitter"?

Bloggen: sa...

Men du, var det du med glansiga OM.jackan? Härligt att höra om din graviditet! Jag har aldrig mått så bra som under mina grav (förutom illamåendet). Mitt immunförsvar var på topp! Normalt är det kasst!

Ha en bra dag!

kram

Toves sa...

Nä, men jag vill ha en sån jacka... inte höga gympaskor dock!

Kram

Ingmarie sa...

Jag är en jäkel på att töla!(prata på värmlänska)
Jag har fått för mig att du också är duktig på det....???

Magda sa...

Öum. Förstår inte mycket av ovanstående kommentarer om Kapitalistsvin...

MEN.

Tove. Jag kommer inte bara att älska din blogg utan hela DIG om du går med i Ung Vänster! Fattar du Tove; jag kommer att ÄLSKA dig!!! Snälla gå med!!