onsdag 10 juni 2009

Stjärten grabbar, stjärten

Massagen var bra men nästa gång ska jag önska en manlig massör som masserar häcken rejält.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Överlags tycker jag manliga massörer är bättre, kvinnorna är ofta försiktigare och vågar inte ta i på samma sätt.

oumberligating sa...

Kommentera er djävlar! Den rubriken gör mig glad, hade själv cirka 200 nya besökare för ett tag sedan, tror det blev 1 ny som kommenterade, annars var det mina gamla "bloggvänner" som stöttar mig i vårt och torrt!
Hur hamnade jag här då, jo, jag skrev ett argt inlägg på min blogg om vindkraftsdebatten, det blev egentligen inte så sakligt sedan kom jag in på det här med hot på nätet som jag tar starkt avstånd ifrån, fast jag var inte så "hyffsad" själv egentligen, men jag är inte mer än människa(ler):
Dessutom är jag en "mansperson"!
Jo, nu var det så att du har en "bloggkontakt" som var länkad till Svd idag och så blev jag lite nyfiken på hennes bloggsossfär, för det är ju så det går till här i bloggvärlden!
Du skriver ju att du vill ha kommentarer och många gör faktiskt likadant och jag är precis som du en djävel både på att prata och skriva. Började med en blogg om inredning och antikt, men det spårade tidigt ut så nu är det mest en massa olika tyckanden ifrån min sida, men min huvudsakliga uppgift via bloggandet är att sprida information om olika formers smärtproblematik. Egentligen så vet jag inte om jag är "bra" för dig(ler) så sluta läs här om du är känslig, ser att du är gravid(stort gratis).
Min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com startades upp för att hitta kvinnor med liknande problem som min Fru har, hon har sedan den tredje graviditeten haft väldiga bäcken och ländryggsproblem, i folkmun kallat foglossning.
Hon har numera stor smärtproblematik och därför gick jag ut för cirka ett halv år sedan med en förfrågan om det behövdes en ny smärtförening i Sverige, svaret hr tveklöst varit ja. Så till hösten drar det igång för fullt om allt går som det är tänkt!
Men mår du bra så skit i den bloggen och njut av din "mage" och din "prins" för det är så man får ett fint liv! Jag och "lilla Frun" har varit tillsammans i över 20 år nu och har djävligt trevligt fortfarande tillsammans och vår målsättning med våra tre nu ganska stora barn är att de inte ska bli som oss(ler). Känns som vi lyckats!
Ja, nu ska jag inte plåga dig mer med min mastodont kommentar, gör vad du vill med den!
Ha en fin dag och var rädd om "Er bägge"!
Mvh ifrån peter Olofsson!
PS: Kungsholmsbo numera boende i förorten annars Hantverkargatan och jobb på Flemminggatan i 17 år, jag är faktiskt känd som "Kungen av Kungsholmen" men är du nyfiken så får du det via mail istället, vill ju inte verka helt galen(ler) så här offentligt kommenterandes!

Milla sa...

jag väljer alltid manliga massörer =) De tar i mycket mer!