tisdag 25 augusti 2009

Alcogelamatörer

Oh no! All alcogel rapporteras vara slut på Apoteket. Tur att man är en person som generellt inte gillar skit. Jag har alltid sånt hemma vare sig det nalkas svininfluensa eller ej.

12 kommentarer:

Jenny sa...

Jag har alltid Alcogel hemma jag med. Oavsett om det är kräksjukan som är på tapeten eller om det är vanliga förkylning. Dessutom är det himla praktiskt när man är på stan och inte kan tvätta händerna innan man ska äta. Då tar man sig en lite kladd Alcogel och smörjer in händenra med.

Västergötskan sa...

Jag har aldrig använt alcogel nånsin... :-D

Marcus sa...

Har bara använt det till att tända i kaminen i lumpen och det kan ajg säga att det funkar perfekt

Leonora sa...

He he he Samma här!
Använder det året runt oavsett influensa eller ej. Men idag skulle jag ha en extra flaska tänkte jag, men tji, helt slut överallt, utom på Kontorab av alla ställen som jag hittade det på.
Ha det!!

madlar sa...

HJÄLP, jag som glömt att köpa! Jag kommer att dö,dö,dö! ;)

Andréas Polzer sa...

På www.pandemiskydd.se ger vi Dig de bästa länkarna till den senaste informationen, tillsammans med kvalitetsprodukter för ett ökat personskydd.

Inga spekulationer, hysteri eller överdrifter, utan fakta från seriösa källor tillsammans med bra produkter till humana priser. Kom och titta själv, du avgör om vi har rätt eller ej!

Krille sa...

Det borde vara förbjudet att som Andreas Polzer tjäna pengar på folks rädsla för att bli sjuka. Osmakligt!

Patrick sa...

Ta det varligt med Alcogel - enligt läkare så torkar den ut huden vilket kan resultera i hussprickor och större chans att få infektioner! Vem vet kanske t o m svininfluensa - den tycks ju enligt vissa tränga in överallt! Men som sagt var använd inte Alcogel för mycket! Då motverkar den det resultat ni vill nå!

Patrick sa...

Irriterande - skulle vara HUDSPRICKOR och inte hussprickor! :(

Anonym sa...

Patrick: Jag och många med mig använder alcogel MÅÅÅÅNGA gånger/timme i vårat dagliga jobb, ÄVEN läkare gör det. Och ingen på mitt jobb har fått hudsprickor av det.

Magda sa...

madlar: Jag dör med dig! Mitt är slut. Jag är slut. Vi är slut. Det är slut på OSS. Fan.

Toves: En utlottning vore väl något? Om du har fler menar jag? Och om du saknar pengar?

Toves sa...

Magda
Där har du det, min framtida inkomstkälla!