tisdag 25 augusti 2009

Ruinerad mamma gör fult armband

Gissa vilket som är mitt...

Den lata mamman hade lovat den söta dottern nya pärlor. Mamman orkade inte åka till Panduro utan blev ruinerad på Pärlshopen. Mamman och dottern gjorde halsband. Mamman blev inte alls knäckt när treåringens blev finare än hennes. Hon ser en potentiell framtida inkomskälla.

7 kommentarer:

madlar sa...

Vilket menar du är finare? Tycker de var snygga båda två!

Knaada sa...

Precis mitt tänk! Se deras begåvning, utveckla den och så kan man luta sig tillbaka och se fram emot en tidig pension :)

Västergötskan sa...

Jättefina, men om jag var "tvungen" att välja hade det blivit det till höger, med lite större pärlor. :-)

Anna-Karin sa...

Hej Tove!

Bilden på Din blogg är väldigt liten och jag ser därför inte Din ögonfärg, nuvarande hårfärg och nyansen på Din hy är inte så tydlig eftersom det inte är fullt dagsljus på bilden.

Vad Du kan tänka på för att få en aning om Du passar bäst i kalla eller varma färger är hur Du till exempel trivs i guldsmycken eller silversmycken. Ofta så är det en smaksak, men på något sätt så brukar man känna sig lite obekväm att bära fel nyans nära ansiktet, tex. örhängen.

Lättast att få reda på vad Du passar bäst i är att först sätta på Dig en tröja i en typisk varm färg när Du är helt osminkad, sedan en tröja i en typisk kall färg. En del passar i båda, men "rätt" nyanser framhäver hudens och ögonens toner, medans "fel" nyanser gör att man ser tråkig/blek/glåmig/sjuk ut, inga egna toner framhävs.

För att veta skillnad på varma resp. kalla nyanser så kan Du tänka så här; Nyansen blå finns i många olika varianter. Blått som går lite åt grått, grönt och lila är kallt, blått som går lite åt gult är varmt.

Lycka till!

MVH

Anna-Karin

Kajsa sa...

Jag tror Lovisas är det med inslag av mörkröda pärlor, det till höger alltså. För det tycker jag är finare. :)

Anonym sa...

Jag tror att den med turkosa är ditt! Själv KÄMPAR jag med att sätta pärlorna lite spontant, men icke! Det blir organiserade pärlformationer trots allt spontan-tänkande. Men visst blir lite mer "liv" i barnens kreationer?
Ha en bra dag!!!

Toves sa...

Rätt svar är såklart att Lovisas är det snygga till höger. Barn är nog bättre på sånt helt enkelt!