lördag 22 augusti 2009

Årets allsvenska debut

Känslan efter 1-0

Solen steg verkligen över Råsunda idag men det hjälpte inte. Ett egentligen rättvist 1-1 mot Kalmar kändes som en förlust efter att vi haft ledningen i 57 minuter. Både Obolo och Mutumba fick utgå pga skador vilket inte var några humörhöjare även om det väl inte var några allvarligare blessyrer.

Henrik Rydström i Kalmar är en äcklig jävel men hans shorts gav ett par glada skratt. De såg ut att vara lånade från barnsektionen och för att få dem riktigt korta och tighta hade kaptenen pillat in dem i kallingarna.

Vid ett par tillfällen puffade speakern för den officiella AIK-bloggen, Blackbeat. Jag tycker att det är pinsamt. Visst har de ibland bra infallsvinklar och de är bra på att sätta rubriker. Tyvärr är de kassa på att uppdatera och språkkunskaperna hos flera av skribenterna håller knappt mellanstadienivå. Har hört många som tycker att bloggen inte lever upp till epitetet officiell AIK-blogg och jag kan tyvärr bara hålla med. Här är däremot en välskriven AIK-blogg.


Känslan efter 1-1

4 kommentarer:

Anonym sa...

"Henrik Rydström i Kalmar är en äcklig jävel men hans shorts gav ett par glada skratt. De såg ut att vara lånade från barnsektionen och för att få dem riktigt korta och tighta hade kaptenen pillat in dem i kallingarna."

Snälla du, så han är äcklig för att han är en underskattad spelare,general på mitten? Skärp dig tack, Rydström är en grym figur! Det förstår även mina AIK vänner..

Toves sa...

Anonym
Skrev jag det? Snälla du, läs. Eller hellre - låt bli.

Joakim Hall sa...

Intressant inlägg. För en hundradels sekund hann jag hoppas att du skulle länka till mig, haha...

Daniel Olemyr sa...

Tack Tove. Länkkärlek värmer!

Nu ligger en matchrapport från igår uppe, sent om sider. Enjoy! ;)