onsdag 5 augusti 2009

Porrgubbe, inte porrgubbe

På Kungsholmen finns ett par porrbiografer och jag har som vana att gissa vilka av de jag möter utanför som ska in och hmm...se på film. På Fridhemsgatan är det Blue Vision jag spottar besökare till men Manhattan på Hantverkargatan är bättre. Man tar med sig en kompis och sätter sig på uteserveringen till café 4-0 snett över gatan och tävlar i vem som gissar bäst. Potentiella besökare kan spottas flera kvarter i förväg för extra poäng.

Det är suveränt roligt att studera besökarnas beteenden både före och efter besöket. Före är det många som tittar sig nervöst omkring, kanske går förbi flera gånger innan det känns folktomt nog utanför. Efteråt är det nervösa blickar igen, sedan tar 90 % upp sin mobil. En gång såg vi en kille som gick direkt in på second hand-butiken i hörnan nedanför och började talla på alla grejer. Han torkade väl av sig.

Slutligen undrar jag vad det är för fel på män? Varför gillar de att sitta på en bio och runka ikapp med andra? Eller varför har de ett behov av att sätta sig i ett kladdigt litet bås och se på film? Varför kan de inte sköta sånt i hemmet?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Och tack för din betraktelse av "Porrgubbe". Jag kan inte påstå att jag tillhör den kategori av män som du sett gå in på porrbion, även om jag ibland besöker dessa ställen - trots att jag har tjej. Orsaken är enkel, jag är bisexuell, och söker därför något som jag inte kan få tillsammans med min tjej - upplevelsen av att få suga kuk emellanåt. Jag tror att majoriteten av män som besöker dessa porrklubbar, oavsett sexuell läggning, är där därför att dom inte får den tillfredsställelsen eller "kicken" tillsammans med sin tjej. För många män så handlar det om att deras kvinnor inte kan eller vill ge dom riktiga och regelbundna avsugningar. Och jag lovar dig, det gäller dom allra flesta förhållanden (dom flesta tjejer/kvinnior är urusla kuksugare). Och det kan alla dom flera hundra killar/män som jag samtalat med angående detta intyga. De flesta män vill heller inte riskera förhållandet/äktenskapet, dvs vara otrogna i vanlig bemärkelse (med en tjej). Så då är det så mycket enklare att smyga till en porrbio, och bli avsugen av en kille/man som verkligen kan och njuter av det, eller enbart runka till en porrfilm för att leva ut sina fantasier. Så se dessa besök som "andningshål".