måndag 14 september 2009

Är Petra Mede lesbisk?

Tur att vi inte är lesbiska för då skulle jag ha mosat henne. Inser att jag har börjat samla på mig vatten. Vattenskalle, svampen, korvläppen - kärt barn...

Eller kanske homosexuell? Inte mig emot, jag bara undrar. Jag såg henne gosa med en tjej på Mälarpaviljongen häromdagen nämligen. Det var himla bra för de tyska bögarnas skull att hon gjorde det. Mälis ska ju vara ett gayställe men förutom Mede och hennes polare var jag och min dito de enda som kunde tas för att vara gay. Det tyska bögparet med regnbågskarta i handen trodde nog snarare att de hade kommit till ett dagcenter för pensionärer.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Spännande, hoppas snart få veta allt om Medes likings på Se & Hörs löp.

Fyra nyanser av rosa sa...

Vet ej :-)

Ja jag länkar för fullt nu :-). Bra tips! Tog bort det där om mig pga av den där kommentaren. Onödigt bara... Lyckost er som är så kära. Vi är mest trötta och lite kära :-)

Madlar sa...

Tanken har slagit mig, ska kolla med dotterns flatpolare om de vet något mer ;)

elin sa...

kollar runt lite på blogtoplist. Mycket är mindre kul men denna var ju helfestlig!

Fina sa...

Jag svullnade oxå sådär när det var kort tid kvar!Det roliga är ju sennär man tappar typ 12 kilo på två veckor! Tycker du är väldigt filmstjärnesnygg ändå! (nu missbrukar jag utropstecken igen... en sjukdom jag har)

Milla sa...

Halloj tjejen! Snart är det dags för dig. Hoppas att du mår bra. Jag har tagit en paus från bloggande.

Ha det bra! Kram

Nettis sa...

Hej hej! Här har du en till som har svullnat så sjukt mkt sista dagarna :-o Ser inte riktigt klok ut om händer och fötter.. Men snart är ju belöningen här... :-)