fredag 18 september 2009

Toblerone flyger igen

Mona kan verkligen inte hålla sig på mattan. Hon verkar ha ett tvångsmässigt behov av att använda våra gemensamt förvärvade skattepengar till sitt privata jox, senast flyg till en fest. Det händer igen och igen. Rösta inte fram den här kvinnan till landets statsminister, det kommer gå åt helvete om ni gör det!

6 kommentarer:

Jonas sa...

I artikeln står det uttryckligen att hon betalade med sina egna pengar för att följa med på det plan som arrangörerna hyrt.

Det är lätt att tänka att hon hyrde ett eget plan själv, men jag tror mer på att en massa gäster packas in som Ryanair-passagerare i ett hyrt plan, då blir det både billigare och mer miljövänligt än om alla skulle åka reguljärt.

Plus att detta antagligen blir tre av väldigt få semesterdagar hon får fram till valet. Rätt ska vara rätt.

Tänkte bara sa...

Det finns större orosmoment i sveriges politik än att sossarnas partiledare åker på fest, som hon dessutom betalar själv.

Toves sa...

Jonas
Då läste jag illa, gick i blaskans fälla. Men hur många semesterdagar hon har fram till valet skiter jag fullständigt i. Hon har själv valt sitt yrke och får hon ingen semester så är det inget att orda om.

Tänkte bara
Ja, som att hon och partit inte får vinna valet!

bloggare på icedaniel.se sa...

Kärringen gör ju tavla på tavla, nu ska SD tacka henne för det.

Maria Nyberg sa...

Jag är mer oroad över vad sittande regering ställer till med!
Bedrövligt illa är det för Sverige om alliansen får fortsatt förtroende i 4 år till!!
Då får man be en stilla bön att man får vara frisk och får behålla sitt jobb, annars sitter man risigt till med en regeringen!

Maria Nyberg sa...

Den regeringen ska det vara, blir så upprörd så jag inte kan stava!