Men visst ser väl renskavsgrytan superdupersmarrig ut?
För att inte soc ska komma och ta mig ifrån mina barn så hade jag tänkt skriva ett inlägg om hur bra och fin mat vi har ätit den här veckan.
*
Tisdag: lax i ugn med ris och teriyakisås
Onsdag: kycklinglårfilé med ris och hemmagjord currysås
Torsdag: renskavsgryta med pasta
Ikväll har jag lagat mat i sammanlagt en timme och 25 minuter. Det är alltså inga långkoksfasoner utan mer det att först försökte jag koka ris två gånger men båda misslyckades och fick slängas. Då satte jag på pastavatten men det började aldrig koka. Upptäckte att plattan var inställd på liten fast kastrullen var stor. Satte på hela plattan. Det började ändå inte koka. Då upptäckte jag att värmen stod på 5 av 9.
Jag kan alltså inte ens koka vatten. Come get me soc!
* Måndag har jag väl kokat bort
4 kommentarer:
Vad dessutom laxen å kyckligen mikromat? Å currysåsen köpt i påse som ska blandas med varmt vatten?
Renskavsgryta är det bästa, strax efter fiskgratäng som är det finaste jag vet!
Daniel
Nä, vad tjabbigt! Kycklingen och laxen var fina råvaror från Kronfågel respektive Coop (men den var färsk) och currysåsen gjorde jag själv från redning och framåt. Sjukt uppstyrt. Och lyckat till skillnad från kvällens köksevent.
sofia
Bra smak du har!
Uttrycket att under ammning har man gröt i hjärnan tycks stämma. Om du då skakar ordentligt på huvudet, tippar dig över en tallrik så har du iaf fixat frukost ;)
Skicka en kommentar