torsdag 17 december 2009

Kom loss och börja kvacka

Jag vet att jag just nu lever aningen avskärmad från omvärlden. Jag har missat hela Tigerprylen och inte sett Paradise Hotel på en vecka. Ett ganska allvarligt tillstånd alltså som jag tänkte försöka göra något åt. Går in på Aftonbladet och det första jag ser är såklart Anna Anka. Jag struntar i vad hon vill nu men varför låter SVT:s Debatt henne vara med och diskutera Tigeraffären? Är det relevant i statligt finansierad TV? Var det verkligen så eller är jag ett offer för kvällstidningsjournalistik? Och framförallt - vad mer har jag egentligen missat den senaste tiden?

Tävling: den som vet varifrån jag har snott rubriken får en puss i påsk.

5 kommentarer:

Danitra sa...

Mu bä, dubbelkvack, dubbelkvack!

Hannas hjälplinje!

/Kärlekstörstande

Toves sa...

Puss i påsk går oavkortad till Danitra! Och jag försöker fortsätta nån sorts uppdatering av vad resten av världen sysslar med. Klimatmöte, Anna Anka. Så långt är jag med.

hanna sa...

Inte missa den nakna sossen, 70-åringen som fått med sig halva svenska pensionärskåren på tåget att man får slå 13-åringar och så uppföljningen på Bonde söker fru. Vilka höll ihop? Rafflande avslutning på fyran ikväll.

Kajsa sa...

"Mu bä dubbelkvack, dubbelkvack.. när du har fått en svacka" har man väl själv sjungit några gånger. :)

Jo, Anna Anka var med i debatt och det var första gången jag hörde henne. I sammanhanget var det ett helt okej grepp att låta henne kommentera. Ämnet var kända mäns otrohet. Är de mer otrogna än andra och i sånt fall varför? Ett ganska spekulativt ämne som bara tog upp en liten del av programmet, men i frågan var hon väl lika kvalificerad som någon av de andra som var där och uttalade sig.

Toves sa...

Hanna
Pensiogubben som lappade till 13-åringen har jag hört lite om men resten är blankt. Bonden har jag sett ett avsnitt av, det var på BB... Den nakna sossen låter lattjo!

Kajsa
Det var just att de hade diskuterat det på Debatt som jag opponerade mig emot. Vilket j-a trams! :o
Får ofta dubbelkvack på hjärnan, lite irri ibland.