tisdag 22 december 2009

Nyrik Anka


Jag börjar fatta varför den här Anka-hypen har fått en renässans. Hon har en egen julkalender på 3:an. Det hade jag missat här i min häckenfull-bubbla. Nu undrar jag mest varför hon har blivit så stor. För att hon är så explicit och osvensk i vad hon än gör? Men är hon inte ett enda jippo? I så fall, förstår hon det själv? Skrattar folk främst med henne eller främst åt henne? Eller stör de sig bara? Jag har som sagt inte hängt med.

Jag är lite ambivalent men jag tycker nog att hon är rätt skön, jag skrattar åt henne på ett snällt sätt. Utom när hon sa att till och med svenskar ser att Simon och Tomas julpynt var plaststenar och inte diamanter. Fair enough om hon inte strax innan hade sagt att hon hade Swarowski-diamanter i sitt julpynt. Hon sa det två gånger så hon vet uppenbarligen inte skillnad på glasbitar och diamanter. Då skrattade jag åt henne på ett elakt sätt*. Nyrik var bara förnamnet.

* Moahahahahaaa-artat med eko

4 kommentarer:

Ting sa...

Det måste vara nåt jävla fel på människan.

Tänkte bara sa...

Ärligt talat så tror jag att hon faktiskt lider (eller hon lider ju inte) men att hon har någon typ av sjukdom. Skulle hon genomgå ett psyktest så hade hon fått en diagnos. Sjukligt kropps och städfixerad. Att på allvar tro att man är mer speciell än andra tyder oxå på sjukdom.

Emma (Tri) sa...

Roligt att du skrev nyrik. Jag har tänkt exakt detsamma. Jag har egentligen aldrig gillat den otroligt överlägsna definitionen "nyrik". Men hon personifierar verkligen ordet... Skrattar också en del åt henne - tycker som du, hon har en del sköna drag och jag tror definitivt att det delvis är hennes "osvenskhet" som lockar. Tror faktiskt hon är rätt kontroversiell även med amerikanska mått mätt :D... Men det känns lite "framtvingat" också, väldigt överdrivet som om hon mest säger dessa kommentarer för att hon vet vad reaktionerna kommer bli... Så det är väl med skräckblandad förtjusning jag tittar...

Toves sa...

Ting
Jo, nåt är det ju definitivt!

Tänkte bara
Haha, narcissist kanske!? (Brukar jag skoja om att jag är efter att ha fått nån sån kommentar här tidigare. Tror inte jag uppfyller kriterierna helt dock)

Emma
Som alltid håller jag med. Nyrik kanske är överlägset men skönt att säga, iaf när det stämmer. Och framtvingat, det stämmer verkligen. Hon känns väldigt konstlad, ungefär som att hon är sådär men överdriver det några ton för tv:s skull.