onsdag 10 november 2010

Tips på fars dags present?

Vad ska ni köpa i fars dags present? Till din egen pappa eller till dina barns pappa eller gärna till båda om sådana finns. Jag är helt blank till båda mina offer.

14 kommentarer:

Lisa sa...

Glömde ju att visa bilden på halsbandet som Fredrik råkade få alldeles för tidigt. Det är i alla fall det här, och jag stansade in barnens födelsedatum och vårt bröllopsdatum på det. Det är snyggt och grabbigt, och som du ser inte alls dyrt! Jag fick det dessutom 2 dagar efter beställning - bra!

http://www.signerat.se/butik/halsband/reach-out-and...../index.php

Catrine sa...

mina barn brukar köpa örngott "världens bästa pappa" och rita finfina teckningar. Min egen far brukar få en påse Polly och en biltidning. För det gillar han! Fast förra året lagade jag en italiensk buffé till honom och resten av familjen, då vi lånade hans hus under en längre period

Åsa Hellberg sa...

Här finns inga offer, vi kör hårt på mors- och barnsdagar istället.

Sus sa...

En töntdag.

Våga vägra!

Johanna sa...

Jag köpte en korg med lite choklad, kaffe, marmelad och liknande till min farfar! Det finns ju massa sådana mysiga butiker i Sthlm!

annelie sa...

Min pappa: En kalender med bilder på barnbarn.
Barnens pappa: En prenumeration på Offside.

P.E. King sa...

Jag brukar få en bok, en tidningsprenumeration, ett klädesplagg eller ett presentkort att köpa skivor för (jag älskar musik). Ett år gav min fru "sig själv" insvept i silkespapper och en stor röd rosett i håret. Presenten inkluderade god mat (vanligtvis lagar jag maten) och dryck med tillhörande utekväll och en hel natt bara hon och jag - en annorlunda fars dag-present vill jag lova! :D

Kajsa sa...

Nä, ingen fars dag hos oss. Det får vara tills barnen eventuellt blir influerade själva någonstans ifrån. Om jag pratar med min pappa på den dagen brukar jag gratta, i ord.

Elin - Bondmora sa...

Min pappa ska få "Faktakalendern 2011". Det är en klassiker.

Fyra nyanser av rosa sa...

Inget! De får uppskattning och pussar löpande istället ;-)

Tove Kungsholmen sa...

Tack för tips och lite diss! Offside var vinnartipset men det blir nåt annat faktiskt. Vill inte skriva här för jag kan tänka mig att just det här inlägget kan vara ett sånt som åtminstone en av de berörda läser kommentarerna till.

Lotta sa...

Bra, nu fick jag lite tips också! :)

Anonym sa...

It's a pity you don't have a donate button! I'd certainly donate to this brilliant blog! I suppose for now i'll settle for book-marking and
adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will talk about this website with my Facebook group.
Chat soon!

Feel free to surf to my page - nummerupplysningen.se

Anonym sa...

Hі theгe! Thiѕ blog post cοuldn't be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He continually kept talking about this. I most certainly will forward this article to him. Pretty sure he will have a great read. Many thanks for sharing!

Feel free to visit my weblog; rhinoplasty top surgeon ()