måndag 22 november 2010

Vad man hinner när man inte bloggar

Igår satte jag inte på datorn på hela dagen. Istället läste jag tre dagars tidningar, såg Ensam mamma, Agenda och Dokument utifrån och det var nästan så att jag läste en bok och lärde mig sticka också av bara farten.

Idag har datorlösheten varit av mer ofrivillig karaktär. Den stationära datorn på praktikplatsen hade tappat anslutningen till nätverket så jag tog det som en pik och jobbade istället. Nu på kvällen har pärlplatteskadan hindrat mig från några längre surfningssejourer vilket fick mig att upptäckta att det satt en pussvänlig snubbe bredvid mig i soffan.

Och allt detta för att jag har låtit bli att surfa. Det är så att man blir frälst!

6 kommentarer:

mikebike sa...

ja tänk vad lite tid utan dator kan göra. Fan det är rubbat osexigt att sitta med varsin dator i knät en hel kväll. Vi har snackat om att införa en helt datorfri kväll i veckan. Minst. Och då är det nolltolerans.

Sus sa...

Usch..vi sitter för mkt vid datorerna hemma. I helgen blir det datorfritt tors-sön. Vi har dock en varsin iPhone, men surfar inte alls lika mkt på den.

Alexandra sa...

Underbart. Pärplattemani is the shit. Så befriande att vara lite bortkopplad under perioder. :)

Madlar sa...

Hmm, den där datorn är beroendeframkallande trots att det bär emot att erkänna det. Ska däremot avpolletera Facebook, trist skräp som faktiskt bara tar tid.

Fyra nyanser av rosa sa...

Skönt! Borde följa ditt exempel oftare!

Kajsa sa...

Huga. Det du skriver är så sant. Ändå sitter jag och min snubbe här med varsin laptop uppfälld framför oss. Det är inte bra. Tänk om han här bredvid mig också är pussvänlig..