lördag 25 december 2010

Det är tio grader varmare än förra vinternJag vet att det är fel säsong att klaga på värme men vår vattenburna golvvärme har gått bananas i kylan och det är inte helt skönt faktiskt. Förra vintern var vi nere på 17 grader i vissa rum under den kallaste perioden. Opposites attract.

Hur många grader har ni hemma?

2 kommentarer:

Potatishäxan sa...

Lider med er till max. Vi har väl 20. Kallare i sovrummet då inte elementet är på. Vågar inte hänga upp en termometer för då kommer Chrille att trycka upp den i nyllet på mig och påstå att jag håller på att ta livet av honom med kyla. Jag gillar inte när det är för varmt, har hellre kofta och fårskinnstofflor än varm och kvav luft. Och i sovrummet har vi inte haft elementet på en enda gång sen vi flyttade in 2004. Inte ens när det har varit -20. Jag svettas ändå under täcket. Stackars mannen sover ibland i byxor och college medan jag svettas bredvid.

Västgötskan sa...

Det MÅSTE bero på torrare (men kallare luft)! Vi har samma fenomen här hemma. Vi har legat på stadiga 22 grader inne, trots att vi inte höjt luftvärmepumpen ALLS...?!

Tidigare år har innetempen pendlat dagvis mellan 18 och 22 grader och aldrig lyckats "stabilisera" sig.