torsdag 23 december 2010

Det här med julklappsinköpen

Jag har alltså inte köpt en enda julklapp. På ett sätt vore det skönt att låta bli och varken Kalle, mamma eller pappa skulle bli så värst ledsna av att bli utan. Samtidigt så vet jag att de kommer att ge mig minst en grej vardera och ja, då känner jag ju att jag vill ge dem något. Julklappshysterins kärna.

Nu hade det varit bra att kunna virka eller sticka men det känns lite tight att hinna lära sig det till imorgon. Om det är nån som har tips på en julklapp som man får tag i snabbt och lätt och som passar män och kvinnor i åldrarna 30-65 så lämna gärna en kommentar. (Helst mer "prisvärda" förslag än tre iPads.)

5 kommentarer:

Åsa sa...

Livitboxar finns på typ ICA i olika prisklasser, upplevelser passar väl alla.

Ticnetbiljetter till evenemang kan man betala via internetbanken och skriva ut själv. Ni kanske kan gå på typ teater tillsammans allihop?

Biobiljetter?

Kläder?

Beroende på intresse: verktyg, sportgrejer, handarbetstillbehör.

Emma (Tri) sa...

Böcker. Alltid kan man hitta ngn som passar.

Johanna sa...

Ett tips är väl någon korg med thé och kaffe, och lite annat smått och gott. Bättre än en sak. Jag gjorde egen snaps och glögg till min mammas man för jag visste inte vad jag skulle köpa. Köpte även några personliga bilder från Tofva, hennes Rosa Prinsessa karaktär. Mycket personligt!

Anonym sa...

vi sitter i samma båt. Julafton kl 10.00 och jag sitter på bussen. Sista minuten julklappar känns sådär med facit i hand...

Tove Kungsholmen sa...

Skärpning nästa år och tack för förslag!