tisdag 14 december 2010

Gillar du dina grannar?

Tidigare ikväll var jag inne hos några grannar och sa hejdå. Imorgon tar de barn och pick och pack och flyttar till småstan efter 13 år i samma område. Vi har bott grannar med dem i två olika hus under de senaste fyra åren så för mig som lider av uppbrottsallergi känns det en aning vemodigt.

Gillar du dina grannar? Umgås du med dem eller kör ni citystilen med att max heja i trappan?

8 kommentarer:

Lisa sa...

Åh, jag älskar våra grannar!! Vi är 7 familjer med barn i samma åldrar som har fester tillsammans med jämna mellanrum. Av dessa är det dessutom 3 familjer som vi umgås parvis med, typ fikor, middagar och så.

Kunde inte valt ett bättre område! :)

Malin sa...

Jag hejar max. Men jag hejar TILL max!

Sus sa...

Jag älskar mina grannar! De låter mig vara ifred och är inte nyfikna. Jag har ingen aning om vilka som bor här egentligen.

Potatishäxan sa...

Ja. Mycket bra relation, lite närmare en än de andra. Men inte sådär så det springs hej vilt mellan huset utan att knacka. Utan precis lagom.

Hanna sa...

Några gillar jag, men just nu har vi en under som vi ogillar - och som skarpt ogillar oss eftersom vi är så fräcka att vi går i vår lägenhet. Och har en treåring som springer ibland...

Han var här och talade om att vi måste lära oss att ta hänsyn när vi bor i lägenhet... så han vill att vi försöker vara tysta fram till tolvtiden på dagen (och helst inte går runt alls och "dunsa" som han beskriver det) eftersom han sover till då. Och vid fem när vi kommer från dagis vilar han ofta - så då har han också varit och sagt till några gånger när han tyckt att ungen springer runt för mycket.

Själv spelade han dataspel på hög volym så att jag inte kunde sova tills klockan var två i natt...

Johanna sa...

Jag gillar inte tjejen som bor jämte, hon dushar hela nätterna. I övrigt så vet jag knappt vilka som bor i huset! Man ser aldrig någon! Träffade en tant som frågade "Åååhh hur gammal är din hund!? Så söt! Jag svarade att han fyllde nio och hennes svar var "Jahaa då lever han inte länge till!".

Vem f-n säger så.. ?

Z sa...

Jag är julskadad. Jag läste: Gillar du dina granar.... Och ja jag gillar min gran och mina grannar! De är bäst! Ett snällt pensionärpar som är snälla och omtänksamma och hjälpsamma!

Fredrik sa...

Jag har två grannar som jag träffar ibland:)
en som sitter i rullstol och en som är typ pastor...