lördag 1 januari 2011

Nyårslöfte 2011

Kollade mitt träningsfacit för 2010 och nu blir mitt nyårslöfte en tävling mot mig själv. 2011 ska jag köra fler än de 49 pass jag har kört i år. Hoppas och tror att det blir en lätt match men det återstår att se.

Nyårslöften jag seriöst övervägde men valde bort:
* Lägga mig senast kl. 24 på vardagkvällar
* Äta sjukt nyttigt hela året
* Bli mera huslig

Gav du något nyårslöfte?

5 kommentarer:

Jeanette sa...

Wow.. 49 pass är ju bra. Jag har typ tränat 7 ggr . Det är INTE okej..särskilt inte när man betalar 500:- i månaden för gymkortet. Jag ska nog också klara att träna flera ggr detta år :) lycka till du med!!

Västgötskan sa...

Inte nåt. Men att slå antalet träningspass under 2010 var ingen dum idé! Jag tror jag måste genomfört 5 stycken. Minst! :-D

Z sa...

Jag tycker löften är töntiga. Mest för att jag inte håller dem och jag kan inte hitta på ngt som är värt att hålla. Livet blir ändå aldrig som man tänkt sig.... :-D Idag gick jag dina långa rulltrappor förresten. I min strävan att gå till Paris. För dit ska jag! Det lovar jag! ;-D

Tove Kungsholmen sa...

Jeanette
Men då klarar du ju lätt att slå 2010 års facit, lycka till!

V-göt
Eller hur!? Man ska ha löften man kommer att klara lätt som sagt.

Z
Jag har aldrig kört med löften tidigare men jag älskar att tävla. Att tävla mot mig själv är bäst, slipper besvikelsen över en förlust då. ;)
Och klart att du ska till Paris! Kör den rulltrappan några varv så kommer du en bra bit. ;)

Mirijam sa...

Japp: "Äta mer ost".
Så jädra värt löfte! Förra årets var att dricka mer alkohol och springa milen på 45 minuter, men höll bara det ena. (Undrar vilket, höhö)