tisdag 5 april 2011

Lovisa fem år


Lovisa älskar att rita och pyssla och verken blir bara finare och mer fantasifulla för varje vecka som går. Bokstäver och siffror är ett stort intresse, hon kan läsa korta ord och räkna ut enkla tal. På dagis funkar allt fint precis som det alltid har gjort, Lovisa trivs och leker bra med alla på stora avdelningen och med Nils förstås. De leker bra ihop hemma också. Lovisa är Nils stora idol, det finns ingen som kan få honom att skratta som hon. När de är ifrån varann mer än några timmar så säger Lovisa alltid att hon längtar efter honom.

På det stora hela så känns Lovisa väldigt harmonisk sedan ett tag tillbaka. Allt rullar på och det är sällan hon tjafsar eller dividerar om något i onödan.

Nu är den efterlängtade födelsedagen är över och Lovisa verkade nöjd. Hela släkten kom för att fira henne på kvällen och hon hade blivit uppvaktad på dagis också. Det sista hon sa innan hon somnade var "nu längtar jag efter min andra födelsedag", dvs dagiskalaset vi ska ha för 17 barn på lördag. Jag längtar inte riktigt lika mycket...

Två av presenterna, sjöjungfrudräkt och "storcykel"

Nils gillade mormors skor mest

4 kommentarer:

Ting sa...

Sötisar!

Kajsa sa...

Grattis Lovisa!

Sus sa...

Grattis Lovisa =) Snygg cykel!

Lysande ögonblick! sa...

Gullungar. Och ett stort hurra för lillstora Lovisa. :)